2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928638 بازدید | 42808 پست
بخدا اون موقع اینقدر بغضم میگیره که اصلا زبون نمیچرخه حرفی بزنم باور کن نمیدونم چی بایدبگم .زبونم بن ...

ميفهممت عزيزم ولي مطمعن باش خدا يجوري غافلگيرت ميكنه كه خودت هم ميموني و شوك ميشي..من مطمعنم اون روز واست خيلي نزديكه❤️

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
ايشالله كه همين ماه خدا دلت رو شاد ميكنه🌹🌹...ولي بذا ٣ ماه به بعد بهشون بگو تا بفهمه آدم مهمي نيست ...

باشه چشم.اونم خونه داره سواد نداره زیردیپلمه.ولی من فوق لیسانسم.شعورش درحد خودشه.خواهرشوهرمم اونو علم میکنه میزنه توسره من.میگه تحصیل مهم نیست مهم اینه که جنم بچه دار شدن داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميفهممت عزيزم ولي مطمعن باش خدا يجوري غافلگيرت ميكنه كه خودت هم ميموني و شوك ميشي..من مطمعنم اون روز ...

ممنونم دوست خوبم الهی آمین خدا ازدهنت بشنوه.خدا خدش داره میبینه که من نه توهین به کسی میکنم.و نه بی احترامی.همشو واگذارکردم بخدا.بعدم تا ۵ ماه نشه و توی دلم حسش نکنم به کسی نمیگم.

باشه چشم.اونم خونه داره سواد نداره زیردیپلمه.ولی من فوق لیسانسم.شعورش درحد خودشه.خواهرشوهرمم اونو عل ...

وا پناه بر خدا چه چيزا

پس حالا كه اينطوره چاره ايي نداره جز كه بگي كسي كه درس نخونه جز زاييدن كاري نداره بگو من ميخوام دكتري بگيرم و فلان و .. 

خدا ما رو ببخشه خودشون باعثش ميشن..خاك بر سرشون كه اينقد راحت دل ميشكنن ادمو مجبور ميكنن يه جوابي بديم كه خفه بشن😅😅من خودمم مجبور شدم جواب مادزشوهر و جاري هام رو اينطوري بدم.البته بعد از چندين و چند بار كه شديددلمو شكستن....الانم گفتم ديگه اين بچه ناخواسته شد🤣🤣🤣🤣

من خواهر خودمم بهم ميگفت..همش ميگفت مگه قصد نداستي پس چي شد جواب مردمو چي بدم🙄

ممنونم دوست خوبم الهی آمین خدا ازدهنت بشنوه.خدا خدش داره میبینه که من نه توهین به کسی میکنم.و نه بی ...

كار خوبي ميكني كه نميگي...

ولي الانم ساكت نشين..نذار اينقد خوردت كنن...بسه ديگه...منم دو سال تحمل كردم بعدش جواب محكم دادم و ازشون دوري ميكردم

وا پناه بر خدا چه چيزا پس حالا كه اينطوره چاره ايي نداره جز كه بگي كسي كه درس نخونه جز زاييدن كاري ...

اره بایدم جوابشون بدیم انگار وقتی جواب نمیدی به حساب ناتوانیمون میزارن.نمیدوننن داریم حرمت نگه میداریم.بعضیا خیلی سنگدلن چطور دلشون میاد به این راحتی حرف بزنن.

اره بایدم جوابشون بدیم انگار وقتی جواب نمیدی به حساب ناتوانیمون میزارن.نمیدوننن داریم حرمت نگه میدار ...

انشالله خدا جواب صبوريت رو ميده عزيزم يه ني ني تپل و سالم و خوشگل..اين بهترين جوابه واسشون

سلام عزیزان .من دیروز عکس رنگی رحم انجام دادم با سونو گرافی.خدارو شکر مشکلی نداشتم فقط گفت دو سه تا کیست خیلی ریز که مترفین داد با دوتا امپول اچ سی جی تا ببینیم خدا چی میخواد

راجب دل شکستن بگم که دیشب رفتم دیدن فامیل مون که بچش به دنیا اومده دیدم بچه رو ازم قایم میکرد و اسفند دود میکرد خیلی  دلم شکست و یه عالمه گریه کردم به امید روزی که با بچه خودم برم خونش نشستم

انشالله خدا جواب صبوريت رو ميده عزيزم يه ني ني تپل و سالم و خوشگل..اين بهترين جوابه واسشون

اره عزیزم.بهترین جواب همینه که بچه امو تو بغلم ببینن.خدایا صدای دل شکستمو بشنو.اجابتمون کن.الهی آمین

راجب دل شکستن بگم که دیشب رفتم دیدن فامیل مون که بچش به دنیا اومده دیدم بچه رو ازم قایم میکرد و اسفن ...

خدا ازشون نگذره ..چقدر مردم ظالمو سنگدل شدن اخه دلتون میاد کسی که اومده بهت تبریک بگه با دل شکسته ازخودت برونی.بخدا همینکه خوندما اشک دراومد.یاد خودم افتادم.خیلی سخته.ولی خدای ماهم بزرگه.همون خدایی که به اون بچه داده خدای ماهم هست به ماهم میده شک نکن.اصلا بااینجور ادما رفت وامدنکن.کلا هرادمی که میره رو اعصابت اززندگیت حذفش کن.کلا نادیده بگیرش.خودمم تصمیم دارم برای ارامش خودمم که شده به اینجور ادما محل ندم رفت وامدنکنم.ولشون کن

اره عزیزم.بهترین جواب همینه که بچه امو تو بغلم ببینن.خدایا صدای دل شکستمو بشنو.اجابتمون کن.الهی آمین

ادمی که شعورو معرفت وانسانیت نداره .ارزش احترام گذاشتن و هم کلام شدن باهاشونم نداره.هروقت خدا بهت داد تا ۵ ماه نزار کسی بفهمه سونوی غربالگری ۵ ماهگی که رفتی و کاملا خیالت راحت شد تازه میتونی بگی.هرکی هم گله کرد.بگو وای خدایا چه کنم چه بسازم چه بلایی بود سرم اومد منکه حالا حالا بچه نمیخاستم.درحال  اماده شدن واسه مقطع بالاتر تحصیلیم بودم.بعدم چن ماه پریود میشدم همش لکه بینی بود چه میدونستم که حامله شدم .الان که تکون خورده تو دلم تازه فهمیدم خبراییه.

میدونی اینو که نوشتما.همین دوهفته پیش یکی از فامیلامون میگفت ۸ سال بچه نداشت بازم فیلم بازی میکرد.لابد حق داره کسی چیزی بهش گفته.

بخدا اون موقع اینقدر بغضم میگیره که اصلا زبون نمیچرخه حرفی بزنم باور کن نمیدونم چی بایدبگم .زبونم بن ...

بگو اونایی که زود بچه میارن دلخوشی ندارن تو زندگیشون ما فعلا میخوام خوش بگذرونیم ،زوده هنوز کمبود یه نفر دیگه رو حس نکردیم 

باشه چشم.اونم خونه داره سواد نداره زیردیپلمه.ولی من فوق لیسانسم.شعورش درحد خودشه.خواهرشوهرمم اونو عل ...

چرا مگه شما دستگاه جوجه کشی هستی بگو بهشون من ازدواج نکردم که بچه بیارم کارای زیادی دارم هنوز که انجام ندادم فعلا وقت کهنه عوض کردن ندارم بزن تو ذوقشون