2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست
جفت پایین خوب نیست باید خیلی مواظب باش حتما باید استراحت کنی.منم ۲۲ سیکلم.روز ۲۷ امپول زدم از ۲۸ و ۲ ...

از همون روز تزريق امپول حساب كن اون درد هم حتما ازاد سازي بوده..ايشالله كه تا الان مامان شدي و به زودي مياي خبر خوشش رو ميدي ..🤗🤗

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همون روز تزريق امپول حساب كن اون درد هم حتما ازاد سازي بوده..ايشالله كه تا الان مامان شدي و به زو ...

وای ساراجون ممنونم از انرژی مثبتت.ان شاالله بااین دل مهربونی که داری خدا بدون درد سر بارداریتو پیش ببره ونی نی خوشگل وتپلی وسالم بغل بگیری😘

وای ساراجون ممنونم از انرژی مثبتت.ان شاالله بااین دل مهربونی که داری خدا بدون درد سر بارداریتو پیش ب ...

ممنون عزيزم ايشالله

شما هم هفته ديگه با دل خوش ازمايش مثبتت رو بذاري اينجا

منم منتظرم تا ايشالله خبر خوشت رو بشنوم🤗🌹

میدونید ما اگه بیخیال باشیم مردم نمیذارن .هی سوال میکنن باردارنشدی .مجبوری دروغ بگی بچه نمیخوای فعلا ...

دقيقا همينطوره

بهتره يه جواب دندون شكن بدي دهنشون بسته بمونه،والا مردم انگار كار ندارن فقط موندن كي حامله شد كي نشد.امان ازشون..و امان از اونا كه حتي شك هم دارن طرف ميخواد و نميشه ولي خيلي راحت دل ميشكنن،براي خودم بارها پيش اومد

میدونید ما اگه بیخیال باشیم مردم نمیذارن .هی سوال میکنن باردارنشدی .مجبوری دروغ بگی بچه نمیخوای فعلا ...

اره منکه خیلی ازم میپرسن .اینقدر از کرونا تشکر کردم که اومدو عید و دیدو بازدیداشو کنسل کرد تا ادمای فضول ازمون نپرسن چرا حامله نشدی .وبچه های خودشونو به رخت بکشن.

دقيقا همينطوره بهتره يه جواب دندون شكن بدي دهنشون بسته بمونه،والا مردم انگار كار ندارن فقط موندن كي ...

دقیقا گلم.من جاریم خیلی به رخم میکشه دوتا بچه داره.مخصوصا وقتی دوتامون خونه مادرشوهرم هستیم.منم خودمو به بیخیالی میزنم.ولی خیلی دلم میشکنه.همش میگه من فروردین عروسی کردم.همون سال تا دی بچه ام دنیا اومد.خب ماکه ازهمون اول جلوگیری داشتیم‌.شایدم اون موقع منم حامله میشدم.خدا خودش کمک کنه.

دقیقا گلم.من جاریم خیلی به رخم میکشه دوتا بچه داره.مخصوصا وقتی دوتامون خونه مادرشوهرم هستیم.منم خودم ...

هر دوتون خونه دار هستين؟

بگرد يه جواب دندون شكن بهش بده ديگه از اين حرفا نزنه

هر دوتون خونه دار هستين؟ بگرد يه جواب دندون شكن بهش بده ديگه از اين حرفا نزنه

بخدا اون موقع اینقدر بغضم میگیره که اصلا زبون نمیچرخه حرفی بزنم باور کن نمیدونم چی بایدبگم .زبونم بند میاد انگار

اره من قبل ازازدواجم کار میکردم.بعدش شوهرم گفت نرو .دیگه خونه نشین شدم.

ايشالله كه همين ماه خدا دلت رو شاد ميكنه🌹🌹...ولي بذا ٣ ماه به بعد بهشون بگو تا بفهمه آدم مهمي نيست

بهش بگو من تا خوب نگردم و مسافرت نرم بچه ميخوام چكار مث شما خودمو پابند بچه كنم مگه ديوونه م😅بگو ما يدونه فقط ميخوايم اونم حالاها وقت داريم😉