سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
میدونید ما اگه بیخیال باشیم مردم نمیذارن .هی سوال میکنن باردارنشدی .مجبوری دروغ بگی بچه نمیخوای فعلا. بعد شروع میکنن به نصیحت کردن .آدم بیشتر غصه میخوره.
میدونید ما اگه بیخیال باشیم مردم نمیذارن .هی سوال میکنن باردارنشدی .مجبوری دروغ بگی بچه نمیخوای فعلا ...
دقيقا همينطوره
بهتره يه جواب دندون شكن بدي دهنشون بسته بمونه،والا مردم انگار كار ندارن فقط موندن كي حامله شد كي نشد.امان ازشون..و امان از اونا كه حتي شك هم دارن طرف ميخواد و نميشه ولي خيلي راحت دل ميشكنن،براي خودم بارها پيش اومد
دقيقا همينطوره بهتره يه جواب دندون شكن بدي دهنشون بسته بمونه،والا مردم انگار كار ندارن فقط موندن كي ...
دقیقا گلم.من جاریم خیلی به رخم میکشه دوتا بچه داره.مخصوصا وقتی دوتامون خونه مادرشوهرم هستیم.منم خودمو به بیخیالی میزنم.ولی خیلی دلم میشکنه.همش میگه من فروردین عروسی کردم.همون سال تا دی بچه ام دنیا اومد.خب ماکه ازهمون اول جلوگیری داشتیم.شایدم اون موقع منم حامله میشدم.خدا خودش کمک کنه.