2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست
خب اگر تنبلي داشته باشين كه حتما بهتون دارو ميده..ولي اينكه از كدوم تخمدان فوليكول بسازين شانسي و بس ...

تنبلی ندارم یکبار از لوله راست خارج رحمی باردار شدم میخوام از لوله دیگ باردار بشم اگ بشه.

عکس رنگی میترسم برم

🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی ندارم یکبار از لوله راست خارج رحمی باردار شدم میخوام از لوله دیگ باردار بشم اگ بشه. عکس رنگی ...

انشاللع كه باردار ميشين صحيح و سالم

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
تنبلی ندارم یکبار از لوله راست خارج رحمی باردار شدم میخوام از لوله دیگ باردار بشم اگ بشه. عکس رنگی ...

ترس نداره گلم من اینقدر استرس داشتم که فشارش افتاد.شبی که قرار بود صبحش برم  عکس رنگی.باورت نمیشه ازترس لرزه افتاده بود بجونم.ولی بهم گفتن یکساعت قبل ازانجام عکس شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزار.یه دونه هم قرص مفنامیک اسید بخور دردش کمترمیشه.وقتی رفتم به خانمه گفتم میترسم میشه عجله نکنی اروم اروم برام انجام بدی.دیگه خیلی باهام راه اومد گفت بیخیال بخاب خودتو کاملا شل بگیر همون که یه چیزی اولش فرو میکنه داخل.درد داره .ولی قابل تحمل بود درحد چن ثانیه بود.بعد اروم مایع حاجب و ریخت دردی به اونصورت نداشت.خیلی کم بود.در حد ۲۰ دقیقه تانیم ساعتم بیشتر نشد.برو حتما.خدا نکرده اگه لوله ها مشکلی داشته باشن بارداریت به تعویق میفته.الکی دارو نخوری.اول مشکلت رفع بشه.حالا ان شاالله که بازه لوله هات

ترس نداره گلم من اینقدر استرس داشتم که فشارش افتاد.شبی که قرار بود صبحش برم  عکس رنگی.باورت نمی ...

شنیدم عوارض داره..

نمیدونم این ماه میرم دکتر اگ اون بگه برو میرم

اخه خیلی دکترا سری اول میگن نمیخواد بری عکس..

من دوش واژینالی استفاده میکردم شنیدم علت خارج رحمی هم هست

ممنون از راهنمائیت عزیزم

🌷
دوستان من ۷ روز از آمپولم گذشت بی بی زدم منفی بود حتی مثبت کاذبم نبود😥😥😥😥

عزیزم ۷ روز که خیلی زوده.نرو آزمایش.ممکنه منفی کاذب بشه و تو باردار باشی.گلم صبر کن.تا حداقل ۱۴ روز نشده نرو.من ۲۷ ام.امپول زدم.ولی جرات ندارم حتی یه بیبی بخرم بزارم.فعلا ولش کردم ۱۴ روز بشه.یه چند روز خودتو سرگرم کن.تا بگذره .همش الکیه میگن چن ساعت بگذره نشون میده.زمان میبره تا هورمون اچ سی جی.توی خون بیاد.من ازازمایشگاه پرسیدم گفت تا عقب ننداختی آز نده.بزار موعد پری بشه اگه دیدی خبری نیست اونوقت برو.

شنیدم عوارض داره.. نمیدونم این ماه میرم دکتر اگ اون بگه برو میرم اخه خیلی دکترا سری اول میگن نمیخو ...

والا عوارضشو نمیدونم.ولی من از طبیعی ناامید شده بودم.رفتم دکتر گفتم میخام ای یوای بشم طاقت نداره هرماه عقب بیفته.گفت باید قبلش عکس رنگی بدی‌.چون اگه لوله هات بسته باشه ای یوای بشی احتمال حاملگی خارج رحمی هست.خلاصه رفتم کلی استرسو درد کشیدم دارو مصرف کردم.روزی که قرار بود برم ای یوای .دکتر براش سمینار پیش اومد .و گفت متاسفانه نیستم میرم فلان استان

.منو شوهرمم گفتیم لابد خیری درش هست ول کردیم دوباره همچنان درحال اقدام طبیعی هستیم

[QUOTE=138458358]انشاللع ساراجون خوبی عزیزم.نی نی حالش خوبه؟سعی کن زیاد بااینترت و گوشی سروکارنداشته ...

ممنون عزيزم خدا رو شكر ،جفتم پايينه كه منم استراحت ندارم شاغلم هر روز سركار...گوشي هم خدايي عضو جدا ناپذيره😅😅😅

شما خوبي؟وسط سيكلي؟سونو فوليكول نرفتي؟

عزیزم ۷ روز که خیلی زوده.نرو آزمایش.ممکنه منفی کاذب بشه و تو باردار باشی.گلم صبر کن.تا حداقل ۱۴ روز ...

اوووه پس انشالله بارداري😍😍من ٩ روز گذشته بود زدم..اگه صبر نداري بزن😊🤗

ممنون عزيزم خدا رو شكر ،جفتم پايينه كه منم استراحت ندارم شاغلم هر روز سركار...گوشي هم خدايي عضو جدا ...

جفت پایین خوب نیست باید خیلی مواظب باش حتما باید استراحت کنی.منم ۲۲ سیکلم.روز ۲۷ امپول زدم از ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ نزدیکی داشتم.حالا نمیدونم از روز ۲۹ اردیبهشت حساب کنم.امروز ۸ روزه.چون امپول که میزنی حداقل ۳۶ ساعت بعدازاد میشه من شنبه هفته گذشته امپول زدم دوشنبه یک دل دردو پهلو دردی شدید گرفتم.حالا نمیدونم ازروزی که امپول زدم حساب کنم‌یا دوشنبه ؟اخه ۲۷ برج که امپول زدم تخمکی ازاد نشده بود سونو دادم.