سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
ببخشید عزیزم من الان ۵ روزه ک آمپول رو زدم دوتا..ولی اصلا هیچ دردی یا این ک بگم تغییری ندارم .از اون ...
من ماه پیش خیلی درد داشتم ولی این ماه نداشتم.تااینکه امروز درد گرفت زیرشکمم .احساس میکنم تازه تخمکم آزادشده. دکتر بهم کیت داده که ۷ روز بعد آمپول استفاده کنم اگه دوخط بود یعنی هنو تخمک آزادنشده اگه یه خط بود یعنی آزادشده
سلام عزیزم شما گفتی یه بار سقط داشتی علتش چی بود و علایمت چی بود؟ من ۵هفته رفتم سونو فقط ساک بود خی ...
نگران نباش گلم پنج هفته در اصل همون سه هفته س. برا من جلسه ی سوم سونو گفت قلب بچه وایساده علایم بارداریم به کلی از بین رفته بود کاملا انرژی گرفته بودم ولی انقدر بی تجربه بودم نمیدونستم ، بعدشم رفتم سونو گفت دو هفته س مرده خودمم نمیدونستم، ولی نگران نباش اولین سونوی منم گفتم بچه رو ببینم گفتن زوده
عههه منم دقیقا همین طور.یک سال و ۷ماهه.ولی پیگیرنبودم زیاد.دوسه ماهه که پیگیرشدم تنبلی دارم.ان شاالله ک هردومون باردار باشیم این ماه .واسم دعاکن عزیزم.