2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930878 بازدید | 42839 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانومی من همیشه برا همه دعا میکنم از خدا میخوام دامن همتون سبز بشه

سلام گلم.خوبی.نی نی خوبه؟مرسی عزیزم فدات شم.خیلی بامحبتی.

اره راست میگی دکترا نمیدونم بر چه اساسی میان اول ماروبه قرص وامپول میبندن.اصلا نمیگن شوهرتو بفرست آز بده جوابش بیار تا دارو بدم.حالا خدا بزرگه .منم هیچوقت چیزی رو به زور ازخدا نمیخوام .هروقت صلاحش باشه خودش میده .بعدم توی همین نی نی سایت حالا تاپیکای دیگه.خیلی بودن که با شرایط نامطلوب شوهرشون بازم حامله شدن وخودشون میگن معجزه خدا بوده.دکترا یه طرف.خدا هم یک طرف قضیه اس.بخودش توکل میکنیم.

سلام دوستان منم 7روزه آمپول اچ ام جی اچ اس جی زدم. قبلش وقتی سونو رفتم روز 20 سیکلم دکتر گفت یه فولی 22داری برای همین آمپول داد. خودم مشکلی ندارم ولی همسرم خیلی ضعیفه الان 3ماهه داره هم سنتی هم شیمیایی دارو مصرف میکنه. به نظرتون منم باردار میشم؟ 4ساله منتظرم

خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
سلام گلم.خوبی.نی نی خوبه؟مرسی عزیزم فدات شم.خیلی بامحبتی. اره راست میگی دکترا نمیدونم بر چه اساسی م ...

ممنون عزیزم خوبم گلم، دقیقا بسپارش به خدا باور کن منم شرایطم خیلی سخت بود ولی دقیقا تو بهترین موقعیت زندگیمون بهمون جواب داد ، ایشالله به زودی زود نصیبت بشه.بیای همینجا خبر خوش تو به همه بگی😘

سلام دوستان منم 7روزه آمپول اچ ام جی اچ اس جی زدم. قبلش وقتی سونو رفتم روز 20 سیکلم دکتر گفت یه فولی ...

سلام عزیز حتما میشی تو دنیا و علمی که امروزه هست نگران هیچی نباش فقط صبر داشته باش خدا بزرگه

سلام عزیز حتما میشی تو دنیا و علمی که امروزه هست نگران هیچی نباش فقط صبر داشته باش خدا بزرگه

ممنونم عزیزم شما علائم چیی بود؟ 

ممنونم عزیزم شما علائم چیی بود؟ 

واقهیتش علایم مثل پریود بود با چندتا فرق بزرگ البته برای من. یکی دور نافم سوزن سوزن میشد، یکیم سینه هام بود ماه های قبل از طرف زیر بغلم فقط درد میگرفت اما تو بارداری بیشتر سمت داخل ینی چاک سینه هام بود .این دوتا علایمو من داشتم

من فقط دیشب درحد ده دقیقه ضربان قلبم رفت روی صد تخمدان راستم می‌گرفت ول می‌کرد قابل تحمل بود. صبحم ادرارم تیره بود نسبت به قبل. همین هیچ علائم قابل توجهی ندارم

واقهیتش علایم مثل پریود بود با چندتا فرق بزرگ البته برای من. یکی دور نافم سوزن سوزن میشد، یکیم سینه ...

اره منم چاک سینه هام درد میکنه وقتی دست میزنم

من فقط دیشب درحد ده دقیقه ضربان قلبم رفت روی صد تخمدان راستم می‌گرفت ول می‌کرد قابل تحمل بود. صبحم ا ...

اخه خیلی زود اینی که من میگم برا حداقل پانزده روز بعد لقاح بود هیچ کسیم مثل اون یکی نیست ولی تحمل کن من یازده روز بعد امپول بی بی چکم مثبت شد اونموقع امتحان کن استرس نمیزاره لقاح انجام بشه اروم باش

2790
2778
2791
2779
2792