2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه جاریم هم ماه پیش دنیا اومد..خواهر شوهرمم ۲ماه دیگه دنیا میاد ..جاری دیگمم واسه چهارمی اقدام‌کرده ...

چه خبرهههه چرا همه كمر بستن به بچه اوردن؟؟منم دقيقا شرايط شما رو دارم تا قصد بارداري كردم هر كي اطرافم بود حامله شد و من موندم فعلا...شما بچه داريد؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
چه خبرهههه چرا همه كمر بستن به بچه اوردن؟؟منم دقيقا شرايط شما رو دارم تا قصد بارداري كردم هر كي اطرا ...

حرفتون جالب بود🤣نه دیگه گلم ندارم ۵ماه پیش بعد ۱سال ک حامله شده بودم تو۸هفتگی سقط شد ..

خدایا شکرت ❤
حرفتون جالب بود🤣نه دیگه گلم ندارم ۵ماه پیش بعد ۱سال ک حامله شده بودم تو۸هفتگی سقط شد ..

بخدا...همه حامله شدن تا ما قصد كرديم😅😅😅

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
تازه دوستای دبیرستانم الان برادومی واقدام کردن 

عزيزدلم ، هر وقت به صلاحت باشه ميشه 

منم همينجوري بودم همه كسايي كه قبل و بعدم ازدواج كردن اوردن و من موندم ☹️😔 ولي نااميد نباش خدا هر وقت موقعيتش باشه ميده

خدايا دوستت دارم ♥️

وای منم امروز ۱۳ روز ک امپول زدم دل درد پ دارم شدددیییید ننیدونم بی بی بزارم یا ن میترسم مثبت کاذب باشه🥺

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
وای منم امروز ۱۳ روز ک امپول زدم دل درد پ دارم شدددیییید ننیدونم بی بی بزارم یا ن میترسم مثبت کاذب ب ...

من ۱۶ روزه منم حال تورودارم اما نمیزنم چون اون سری ۲۰ روز بعده آمپول پری شدم

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

منم این ماه قراره اچ سی جی بزنم اول تاپیکو دیدم 

چند صفحشو خوندم هر کسی وارد شده مامان خارج شده

گفتم منم بگم برام دعا کنید ۱۶ماهه منتظرم و به این ماه خیلی دل بستم

ان شاالله منم مامان بشم😍🤲🤲🤲🤲

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
من ۱۶ روزه منم حال تورودارم اما نمیزنم چون اون سری ۲۰ روز بعده آمپول پری شدم

من میزنم از بلا تکلیفی بدم میاد 😖😖😖

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
من میزنم از بلا تکلیفی بدم میاد 😖😖😖

امیدوارم با بی بی مثبتت خوشحالمون کنی گلم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

سلام دوستان. من ماه 6 اقدامم. دو دوره لتروزول و hmg زدم. ماه اول hcg هم زدم اما ماه دوم نزدم. این ماه باز لتروزول و hmg دارم 12 بهمن باید برم دکتر چک کنه و hcg بده. ایشالا این ماه بشه. میدونم خیلی ها بیشتر از من منتظر بودن اما چون AMH ام یکم پایینه دکترم زود دارو سروع کرد که وقت از دست ندم. ماه پیش خیلی زودتر پریود شدم.دو روز قبلش کیتم بعد از حدود 40 دقیقه کاملا پرنگ شده بود خیلی امیدوار شده بودم اما پریود شدم واقعا دلم گرفت. امیدوارم این ماه بشه.