2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928549 بازدید | 42808 پست
عزيزم توكل به خدا كن ، چند روز از پريت گذشته؟  منم باردار بودم ولي بي بي چكم منفي شد  ٣ر ...

سلام‌عزیزم ۱۰روز گذشته زعفرونم خوردم باز نشده فعلا

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شايد بي بي چك جواب نده ازمايش ندادي ؟

چرا رفتم دکتر امپول بنویسه گفت اول ازمایش بده امروز از دادم امامیدونم منفیه

عزيززم جوابش چي شد؟  توكل كن به خدا  هرچي خير و صلاحه همون ميشه  ماهم برات دعا ميك ...

منفی بود گلم امپول زدم پریود بشم

ایشالا ماه بعد خدا صلاح همه منتظرا ومنو شمارو تو حامله شدن ببینه😭😭😭😭

کوثرجون چیزی روبه زور ازخداهیچ وقت نخواه مطمئنم به وقتش به ماهم میده من ناراحت نیستم منفی بود چون میدونستم فقط پریود نمیشدم روی مخمه اونم باامپول تایه هفته میشن

کوثرجون چیزی روبه زور ازخداهیچ وقت نخواه مطمئنم به وقتش به ماهم میده من ناراحت نیستم منفی بود چون می ...

خواهر کوچکم بارداره خداروشکر خواهر بزرگم سومی رو بارداره ماه اول پریود بوده ۷روز حالا دکتر گفته تو حامله بودی پریود شدی ماه دومشم ۲روز پریود بوده  یه بار رفته دکتر بهش گفته احتمالا کیست داری واونم خوشحال بوده بعد هفته پیش رفت سونو گفتن ۵ماهه بارداری پسره ..این یکم شک کرده ولی دلش بچه نمیخواسته انکارمیکرده هی میگفت کیست دارم اخه شکمش بزرگ نشده خیلی 

خدایا شکرت ❤
بچه جاریم هم ماه پیش دنیا اومد..خواهر شوهرمم ۲ماه دیگه دنیا میاد ..جاری دیگمم واسه چهارمی اقدام‌کرده ...

انشالله توهم نی نی دارمیشی گلم

خواهر کوچکم بارداره خداروشکر خواهر بزرگم سومی رو بارداره ماه اول پریود بوده ۷روز حالا دکتر گفته تو ح ...

الهی 😎😍