2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928638 بازدید | 42808 پست
سلام گلم من سه تا فولی ۱۸ ۲۰ ۲۲ داشتم ک خداروشکر باردار شدم..همون شب تزریق و دو شب بعدش نزدیکی داشتم ...

سلام گلم خداروشکرررر😍😍دست راستت روسرما،ینی همون سه تاسینال ودو تا اچ ام جی زدین؟؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خداروشکرررر😍😍دست راستت روسرما،ینی همون سه تاسینال ودو تا اچ ام جی  زدین؟؟؟

آره عزیزم ده تا لتروزول و پودر اینوفولیک هم خوردم...پودر اینوفولیک خیلی تاثیر میذاره روی کیفیت تخمک...ولی اول خواست خدا دوم هم اینکه من استرس نداشتم..اصن مطمئن بودم باردار نمیشم..واسه همین داشتم برنامه مسافرت میچیدم..استرس دور کن از خودت.واست از ته دلم دعا میکنم هر موقع ب صلاحت بود مامان بشی

دنیا همه هیچ 🌿
آره عزیزم ده تا لتروزول و پودر اینوفولیک هم خوردم...پودر اینوفولیک خیلی تاثیر میذاره روی کیفیت تخمک. ...

مرسی فداتشم خدابرات حفظش کنه گلم❤

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
آره عزیزم ده تا لتروزول و پودر اینوفولیک هم خوردم...پودر اینوفولیک خیلی تاثیر میذاره روی کیفیت تخمک. ...

عزیزم پودر اینوفولیک چن خریدی؟

سلام گلم من سه تا فولی ۱۸ ۲۰ ۲۲ داشتم ک خداروشکر باردار شدم..همون شب تزریق و دو شب بعدش نزدیکی داشتم ...

خدا نگهش داره واستون..منم این ماه فولی ۱۸ داشتم دکتر بهم امپول داد الان ۱۶ روز از تزریقش میگذره اول نوک سینه هام دردناک شده بودن الان کل سینه هام درد میکنن نمیدونم اثر دارو و امپوله یا باردارم میترسم بی بی بذارم شک دارم چون اول نوک سینه هام چند روز بعد از اپمول درد گرفتن کم کم دردشون کم شد دوباره از دیروز کل سینه هام درد ناک و حساس شدن من اصلا نزدیک پریود درد سینه نداشتم😭😓

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلام خانوما من تنبلي دارم و اين ماه كلي دكترم متفورمين و لتروزل و كلوميفن بهم داده تا دوشنبه برم سون ...

استرس نداشته باش روی تخمک و تخمدان خیلی تاثیر میذاره مطمئن باش ک رشد کردن منم ماه اول کلومیفنم دوزش کم بود ۱۴ بود فولیم این ماه بیشترش کرد ۱۸ شد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلام دوستان من آمپول زدم بي بيم مثب شد  ايشالا قسمت شماها

خیلی خوشحال شدم❤علائمت چی بود عزیزم؟

دوستان من بعده ۱۷ روز از ترزیق بیبیم مثبت شد😍😍😍😍ایشالا قسمت شماها دوستان😘😘😘😘

مبارکه روز چند پریودت زدی؟منم فردا میشه روز ۱۷ از تزریق امپول..موعدمم ۱۳ یا ۱۴ دی هست

مبارکه روز چند پریودت زدی؟منم فردا میشه روز ۱۷ از تزریق امپول..موعدمم ۱۳ یا ۱۴ دی هست

رفتم بتا دادم بتام ۱۰ بود☹دوروز بعدشم پری شدم متاسفانه نمیدونم‌چرا ااینطورشد😔

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

عه چرا اخه؟شاید کاذب بوده 😔😔

انشالله ماه بعدی 

علائمم داشتی؟

عه چرا اخه؟شاید کاذب بوده 😔😔 انشالله ماه بعدی 

مرسی عزیزم اخه دوروز قبلش زدم بیبی منفی بود ینی اثرش تو بدنم نبود نمیدونم اون بتای مشکوک چی بود☹

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍