2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930756 بازدید | 42837 پست
نه معلومه قشنگگگگ

خخخ البته من اگه تا پنج شنبه بتونم صبر کنم اگه فردا اول صبح بزنم ببینم بازم هست شاید جای امید باشه البته من میدونم خدا هیچ کدوممونو این ماه نا امید نمیکنه تو روز چندم پریودیت هستی

خخخ البته من اگه تا پنج شنبه بتونم صبر کنم اگه فردا اول صبح بزنم ببینم بازم هست شاید جای امید باشه ا ...

من ۵ روز دیگه باید پری شم تو چی؟؟؟

💫صبر داشته باش💫                                          باز میشه این در...صبح میشه این شب❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیدا جونم ببخشا هی سوال میپرسم میگم بیبی چکت دقیقا کی پررنگ شد و زود اومد بالا

خواهش میکنم عزیزم ..ببین بعد از همون دو سه دقیقه هاله خیلی کم رنگ ک با دقت دیده میشد رو انداخت در حد توهمی بود اما کم کم هرچی میرفت پررنگ تر میشد و دیگه بعد از نیم ساعت ک رفتم سراغش مشخص بود اما بازم اونجوری پررنگ نبودا اما معلوم بود

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
خواهش میکنم عزیزم ..ببین بعد از همون دو سه دقیقه هاله خیلی کم رنگ ک با دقت دیده میشد رو انداخت در حد ...

انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی راستی حس پری نداشتی؟من الان ۶ روز مونده ولی شدید حسشو دارم

💫صبر داشته باش💫                                          باز میشه این در...صبح میشه این شب❤

این ک مثبته ..ان شاالله اثر امپولا نیس و واقعا مثبته ..همه ک نباید علائم داشته باشن 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
این ک مثبته ..ان شاالله اثر امپولا نیس و واقعا مثبته ..همه ک نباید علائم داشته باشن 

شیدا جون پس چی میگن تا ۱۴ روز مثبت کاذبه؟؟؟

واسه من در حد آبرو ریزی بیبی چکم😂😂

ن عزیزم واسه چی ابرو ریزی واسه منم تو همین مایه ها بود ..ده روز موعدت مونده من ۵ روز مونده بود ...پس امیدوار باش ..توکل کن بخدا...نمیخوام بیخودی امیدواری بدم چون الکی دل بستن واقعا ادمو نابود میکنه خودم کشیدم قبلا اما خب توکل کن بخدا

ن عزیزم واسه چی ابرو ریزی واسه منم تو همین مایه ها بود ..ده روز موعدت مونده من ۵ روز مونده بود ...پس ...

پریات چند روزه بود ۲۸ روزه؟؟؟یا کمتر؟؟؟

انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی راستی حس پری نداشتی؟من الان ۶ روز مونده ولی شدید حسشو دارم

ن ..راستش علائم هر کس فرق میکنه ...من بیشتر دلپبچه اذیتم میکنه درد خاص دیگه ای ندارم ..ترشح هم دارم سینه هامم خیلییی کم

شیدا جون پس چی میگن تا ۱۴ روز مثبت کاذبه؟؟؟

چندتا امپول زدی؟؟؟ امپولم تو بدن هرکس یجوره ..اما اصولا یدونش خیلی زود اثرش میره و ۲تاش تا ۱۲ روز میره .. استثنا هم هس ک تا ۱۴ روز بمونه یا تا ۱۰ روز از بین بره