سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
خخخ البته من اگه تا پنج شنبه بتونم صبر کنم اگه فردا اول صبح بزنم ببینم بازم هست شاید جای امید باشه البته من میدونم خدا هیچ کدوممونو این ماه نا امید نمیکنه تو روز چندم پریودیت هستی
شیدا جونم ببخشا هی سوال میپرسم میگم بیبی چکت دقیقا کی پررنگ شد و زود اومد بالا
خواهش میکنم عزیزم ..ببین بعد از همون دو سه دقیقه هاله خیلی کم رنگ ک با دقت دیده میشد رو انداخت در حد توهمی بود اما کم کم هرچی میرفت پررنگ تر میشد و دیگه بعد از نیم ساعت ک رفتم سراغش مشخص بود اما بازم اونجوری پررنگ نبودا اما معلوم بود
صدا میکنم ” تو ” را!
این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد!
نزن این حرف ها را!
دل من جنبه ندارد...
ن عزیزم واسه چی ابرو ریزی واسه منم تو همین مایه ها بود ..ده روز موعدت مونده من ۵ روز مونده بود ...پس امیدوار باش ..توکل کن بخدا...نمیخوام بیخودی امیدواری بدم چون الکی دل بستن واقعا ادمو نابود میکنه خودم کشیدم قبلا اما خب توکل کن بخدا
صدا میکنم ” تو ” را!
نزن این حرف ها را!
دل من جنبه ندارد...
چندتا امپول زدی؟؟؟ امپولم تو بدن هرکس یجوره ..اما اصولا یدونش خیلی زود اثرش میره و ۲تاش تا ۱۲ روز میره .. استثنا هم هس ک تا ۱۴ روز بمونه یا تا ۱۰ روز از بین بره
صدا میکنم ” تو ” را!
نزن این حرف ها را!
دل من جنبه ندارد...