2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارایی براتون مهم باشه نه مارک

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
گیمینگ‌های سری تاف خیلی خوبن

من دوتا مدل پیشنهاد شده بهم خب اونی که رامش ۳۲ عه قیمت پایین تر بهم گفتن رام ۱۶ رو بالا موندم کدوم و بردارم از مدلش سر درمیاری شما عکس بفرستم ببینی ؟

کارایی و کیفیت کدوم برند بهتره؟

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

من دوتا مدل پیشنهاد شده بهم خب اونی که رامش ۳۲ عه قیمت پایین تر بهم گفتن رام ۱۶ رو بالا موندم کدوم و بردارم از مدلش سر درمیاری شما عکس بفرستم ببینی

کارایی و کیفیت کدوم برند بهتره؟

هیچ برندی بهتر نیست چون سخت افزار معمولا یک شرکت هست فقط مارک و برند فرق میکنه

باید برایاس بودجه و کارایی انتخاب کرد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
من دوتا مدل پیشنهاد شده بهم خب اونی که رامش ۳۲ عه قیمت پایین تر بهم گفتن رام ۱۶ رو بالا موندم کدوم و ...

باید تمام مشخصات برسی بشه تنها رم ملاک نیست

بین این دوتا کدوم بهتره 

مشخصات اولی رو ذکر کنید

پردازنده برای لپ‌تاپ بین برند رایزن یا اینتل کدوم اینا بهتره

هیچ کدوم

ولی اینتل داخل کشور ارزان تر هست و با ۹۹ درصد برنامه ها سازگار تره

ولی amd در تست ها یکم گیر داره با بعضی از برنامه ها و بروز رسانی ها