samiira20 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 198 عنوان چیکار کنم😭 38 بازدید | 4 پست من به رابطه ی فوق العاده احساسی و عاشقانه داشتم که ۴ سال و نیم باهم بودیم خیلی دوسش دارم خیلی و به شدت بهش وابسته بودم ترکم کرده خانواده هامون مخالف بودن من گفتم حاضرم ولیسم و هرطور شده خانوادمو راضی کنم اما اون منو ترک کرد جوابمم دیگه نداد و رفت خیلی دلتنگم دارم خفه میشم از دلتنگی چیکار کنم برگرده خودش 😭 1403/01/19 | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
swaqr عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 1707 وای عزیزم یکجورایی درکت میکنمبنظرم ول کن برگشت فایده نداره برو سرکار یکچیزی و شوهر قحط نیست ک خانواده هام ن پشتتونن ن راضی ن پسره میخادت دیگ حالا بخاطر شما ک دلتنگی یک عمر همه ب اسی و بدبختی باشن آخرشم سرکوف بهت میزنن
samiira20 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 198 وای عزیزم یکجورایی درکت میکنم بنظرم ول کن برگشت فایده نداره برو سرکار یکچیزی و شوهر قحط نیست ک خانو ... اخه دوسممم داشت ۴ سال هر بالا پایینی داشتیم باهم ساختیم اصن فکرشم نمیکردم ترکم کنههه😭
swaqr عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 1707 اخه دوسممم داشت ۴ سال هر بالا پایینی داشتیم باهم ساختیم اصن فکرشم نمیکردم ترکم کنههه😭 داشته دیگه نداره چندوقت دیگ هم ازدواج میکنه فکرشو بکن دیگ شده سرنوشت همینه آروم باش ب فکر خودت و آینده
samiira20 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 198 داشته دیگه نداره چندوقت دیگ هم ازدواج میکنه فکرشو بکن دیگ شده سرنوشت همینه آروم باش ب فکر خودت و آین ... قبولش خیلی سخته 😭😭😭