2777
2789
عنوان

کیا ۲۵ فروردین

266 بازدید | 13 پست

میرن دانشگاه 

دوست دارین 😅

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو چقد دیر میرین شما  ازادی؟

دولتی 

برای ماه رمضان 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
من  نه

منم نه 

چرا دوست نداری

والا خواهره من از امروز کلاساش تشکیل شد

ما بخاطر ماه رمضان دیر تر شروع میکنن

منم نه  چرا دوست نداری

دانشگاهو دوست دارم 

ولی الان نزدیک یه ماهه خونمونم قراره برم خوابگاه

دلم تنگ میشه برای خانوادم و شهرم 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

منم دولتیم قرار بود از امروز بریم که خداروشکر بچه ها کنسلش کردن و دیگه از هفته ی بعد میریم😅

نه دانشگاه رو دوست ندارم،البته دانشگاه من کوچیکه و کلا سه تا رشته مهندسی داره بخاطر همین پیدا کردن آدمی که مثل خودت باشه و باهاش دوست بشی خیلی سخته،آخر شهر هم گذاشتنش واسه رفت و آمد اشکم دراومده😑هر ترم هم همون آدما و همون استادا رو میبینی

شاید اگه دانشگاهم بزرگتر بود خوشم میومد

...