2777
2789
عنوان

تبریزیا بیاین

312 بازدید | 12 پست

تبریزی ها دکتر زمان زایمان خوب کیو میشناسین

که نتیجه گرفته باشین

برا بارداری میخوام برم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ندا شعاری

واقعا خوبه رفتی پیشش

مشکلت چی بود

ما بچه دار نمیشیم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
ندا شعاری

شنیدم تعریفشو ولی انگار زیاد میگیره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سلام عزیزم یک تک نیت رایگان میتونین ازم بپرسین  بیاین واتس اپ 09300235880

تک نیت و فا ل و اینا الکیه‌و کلاه برداریه😕

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

واقعا خوبه رفتی پیشش مشکلت چی بود ما بچه دار نمیشیم

مامانم حدود ۴۰ سالگی با کمک ایشون خواهرمو باردار شدن

بله میتونم بگم بهترینن💜

اگه اون نشد دکتر محمد انتظار تو مراغه 

ولی اون بهترینه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
واقعا خوبه رفتی پیشش مشکلت چی بود ما بچه دار نمیشیم

اهان فک کردم بارداری میخای بری پیشش

برا این مشکلتون برین پیش پریناز تسبیحی خیلی خوبه تو گوگل بزنین میاره

ولی شدیدا شلوغه باید حضوری برید 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شنیدم تعریفشو ولی انگار زیاد میگیره

وآقا پولش برام اهمیت نداره الان یه ساله بچه دار نمیشیم 

کارش عالیه اطرافیانتون رفتن

وآقا پولش برام اهمیت نداره الان یه ساله بچه دار نمیشیم  کارش عالیه اطرافیانتون رفتن

ندا شعاری رو من شنیدم یکی دوتا از اطرافیانم‌پیششون زایمان کردن 

برا نازایی رو نمیدونم

ندا شعاری رو من شنیدم یکی دوتا از اطرافیانم‌پیششون زایمان کردن  برا نازایی رو نمیدونم

ممنون

مامانم حدود ۴۰ سالگی با کمک ایشون خواهرمو باردار شدن بله میتونم بگم بهترینن💜 اگه اون نشد دکتر محم ...

مرسی حتما میرم

2827
2791
2779
2792