2777
2789

آره به بنده ها کمک میکردم در برابرشون حس مسئولیت میکردم نه همینطور ولشون کنم هر بلایی میخواد سرشون بیاد مخصوصا به آدمای خوب

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت این درست ترین کاریه که میتونی انجام بدی؟

آره درستترینه که احساس مسئولیت کنم نسبت به موجوداتی که آفریدم یا اصلا نمیافریدم

مگه احساس مسئولیت صرفا ینی زندگیشو خوب کنی

نه پس یعنی بزنی تو سرش و محل هیچی بهش نذاری😂وقتی من یکیو آفریدم که داره زجر میکشه اگه وجدانی داشته باشم عذاب وجدان ولم نمیکنه چون من آفریدم بدبختو

نه پس یعنی بزنی تو سرش و محل هیچی بهش نذاری😂وقتی من یکیو آفریدم که داره زجر میکشه اگه وجدانی داشته ...

ینی هیچکدوم از اتفاقای بد زندگیت نبوده که به نفعت شده باشه؟

ینی هیچکدوم از اتفاقای بد زندگیت نبوده که به نفعت شده باشه؟

نه نشده واسه تو شده؟ اصلا چرا باید اتفاق بدی بیوفته و انقد زجر بکشیم که آیا در آینده به نفعمون بشه یا نه مثل اینکه یه پدر و مادر دست بچه شو بسوزونه با آتیش بگه این به نفعته چون اینجوری میفهمی و دیگه سمت آتیش نمیری یا از همون اول با مهربونی بهش بگه آتیش خطرناکه نه با بی رحمی و سنگدلی کدوم بهتره؟ یا پدر و مادری که بچه شو کتک میزنه تا چیز یادش بده بهتره یا با مهربونی یاد بده؟ من که راضی به هیچ زجری که اینجا کشیدم نیستم باعث نشد من رشد کنم فقط عذاب کشیدم همین

این شبیه پدر مادری که کتک میزنه نیست برا من شده زیاد

من که راضی نیستم کاریم از دستم برنمیاد اگرم خدا بودم به خودم جرئت نمیدادم کسیو بیافرینم که اذیت بشه حتی براشم توضیح ندم چرا