2821
2789

خیلی کم در حد بیست درصد با اینکه اسونتر از اموزگاریه ولی احساس میکنم اصلا تو مغزم نمیره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی کم در حد بیست درصد با اینکه اسونتر از اموزگاریه ولی احساس میکنم اصلا تو مغزم نمیره

کجاظ اسونتر از اموزگاریه

من ک رشتم امور تربیتی مشاورس

سر رواندرمانگری و رشد له شدم

اره اما ناامیدنشو همه عین همیم

من هرچی میخونم احساس می کنم عقبم آخه دوتا بچه دارم فکر می کنم مجردا وقت داشتن نشستن خواندن.شما آموزش و پرورش شرکت کردی؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
من هرچی میخونم احساس می کنم عقبم آخه دوتا بچه دارم فکر می کنم مجردا وقت داشتن نشستن خواندن.شما آموزش ...

حالا منم ک متاهلمو شاغل

مجردام ک اره اما وقت تلف میکنن

اره منم اموزش و پرورشم

کم من با جزوات نوین میخونم یعنی کلا نوین خریدم گنجینه ام خریدم

من دانلود کردم والا نمیتونستم کلی هم بابت جزوه پول بدم معلوم نیست قبول بشم یانه

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
من دانلود کردم والا نمیتونستم کلی هم بابت جزوه پول بدم معلوم نیست قبول بشم یانه

هعییی من برا اموزگاری خرج نکرپم برا این خرج کردم🤦🏻‍♀️

ولی منابعش سختهههههه

تازه جمعه پورم خریدم 

هعییی من برا اموزگاری خرج نکرپم برا این خرج کردم🤦🏻‍♀️ ولی منابعش سختهههههه تازه جمعه پورم خریدم& ...

ج آموزگاری نیومده؟؟؟من اون رو شرکت نکردم پرورشی و دبیری.یعنی با منابع دانلودی نمیشه قبول شد؟حالا منابعتون خوبه ؟چنده هر کدوم؟

ج آموزگاری نیومده؟؟؟من اون رو شرکت نکردم پرورشی و دبیری.یعنی با منابع دانلودی نمیشه قبول شد؟حالا منا ...

نه هنوز

پس تو وقت داری

نه میشه من خوب نخوندم

نوین۲۵۰۰خریدم

گنجینه۸۰۰

جمعه پورم عمومی و اختصاصی۸۰۰