2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید باردارم

388 بازدید | 28 پست

یه دفعه انقد معدم درد گرفته که داره نفسم بندر میاد 

یه حال بدی شدم 

امروز دکتر بودم همه چی خوب دلم پیج می‌ره یکم نبات خوردم ولی خوب نشدم 

جوری معدم سنگین درد می‌کنه اشکم داره در میاد 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

نمیتونم برم دکتر فقط خودم مادرم بوم که اونا خوابن تورو خدا چکار کنم درد دارم میپیوه قشنگ معدم نه دلم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید سنگ صفرا داری. 

1پتو محکم بپبچ دورت تا گرم بشه قسمت معده ات و پشتش

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

برای معده همون نعنا خشک اگر داری بریز تو اب بخور 

ببین سعی کن این روزها غذای نفاخ نخوری یه کم پاشو راه برو اگر اسید معدت بالاست آب بخور تا حل کنه  اگر گرسنته برو یه چیزی بزار دهنت .. خرما اسید معده رو میاره پایین

نمیدونم برای به بد باشه یا نه   معده درد منو نسکافه دو دقیقه ای خوب میکنه

مم باردارم ونسکافه میخورم اما تعجبم ازاینه چطوری معده دردوخوب میکنه اون که کافئین داره بدترمیکنه که برام سوال شد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
مم باردارم ونسکافه میخورم اما تعجبم ازاینه چطوری معده دردوخوب میکنه اون که کافئین داره بدترمیکنه که ...

نمیدونم واقعا ولی خوب میکنه خخخ

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
چند ماهته؟تو ماه‌های بالا بچه به معده فشار میاره  نگران نباش یه کم نعنا میخوردی

۱۴ هفته انقد بد شدم همش نشستم دسشویی 

مامانم نبات داغ دادم نیم ساعت حالم بد بود بعدش کم کم خوب شدم خواب رفتم 

عرق نعنا و شربت آلومينيوم ام چی اس ساده میتونی بخوری

هیچ کدوم نداشتم عزیزم 

نبات داغ خوردم 🥺

2790
2778
2791
2779
2792