2777
2789
عنوان

نذر نمک کنین 💖💖💖

231 بازدید | 11 پست

یکی از آشنا هامون نذر نمک کرده بود به منم یه بسته داد

گفت اگه حاجتی داری قبل اینکه بازش کنی استفاده کنی 

بگو اگه به حاجتم برسم منم نمک‌میدم 

امتحان کردم و جواب داد💖🥹

حاجتمو میخواستم 

قراره چندتا نمک بخرم تو مجتمع مون پخش کنم 

حتما اگه حاجتی دارین انجام بدین امیدوارم حاجت ذوا شین 

منم دعا کنین💖

متاهل🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریمم موقع پخش دعا کن ب عشقم برسم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه خانونه به منم داد توی امام زاده 

باید چیکارکنم؟

قبلش نیت کنم بعد بخورمش؟استفادش کنم

بعد به حاجتم برسم چقد نمک باید پخش کنم؟

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
یه خانونه به منم داد توی امام زاده  باید چیکارکنم؟ قبلش نیت کنم بعد بخورمش؟استفادش کنم بعد ب ...

اره عزیزم قبل باز کردن و استفاده کردن نیت کن بعد حاجتتو بخواه بگو اگه رسیدم نمک پخش کنم 

هر تعداد خودت دوست داری 

متاهل🧿❤️
اره عزیزم قبل باز کردن و استفاده کردن نیت کن بعد حاجتتو بخواه بگو اگه رسیدم نمک پخش کنم  هر تع ...

ممنونم

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍