شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 عنوان نی نی سایت چته😡 160 بازدید | 17 پست چرا نمیتونم لینک بزارم میگه شما مجوز لینک نداری تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️ 1403/01/18 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15435 جدیدا نمیشه لینک بزاری تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 10564 نه فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24711 بسته شده " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56683 خرابهماشالله سال به سال دریغ از پارسالسرکار خانم تهرانی واقعا خسته نباشن..
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 تورو خدا نینی یارو تگکنین تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 ویرایش بزن میشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 ویرایش بزن میشه چجوری؟؟ تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 جدیدا نمیشه لینک بزاری باویرایش میشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 10157 از اون روز ک فهنیدم نمیشه تعلیق شد تاپیکات پاک شن عصبیم😐😑 کاربری دست من وخواهرمه
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 باویرایش میشه اصلا اینک نمیاد ک ویرایش کنم😐 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 چجوری؟؟ ۳نقطه پستت روبزن قسمت ویرایشبعدلینک روبزار مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 71351 ۳نقطه پستت روبزن قسمت ویرایش بعدلینک روبزار مثل اینکه جدیدا پست رو هم نمیشه ویرایش کرد💔 مادرخوانده تمام گربه ها هستم🐈🐾
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 مثل اینکه جدیدا پست رو هم نمیشه ویرایش کرد💔 جدا؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 71351 جدا؟! بله یکی دو روزه اینطور شدهامتحان کنید میگه مجوز ندارید مادرخوانده تمام گربه ها هستم🐈🐾