2789
عنوان

پدر

53 بازدید | 4 پست

من  سوالی  داارم ' پدری  که  در  فقر  بزرگ  شده  اما   در جوانی  بسیار  ثروت  مند میشه و  کارخانه  دار  میشه '  و  ۶  فرزند  به  دنیا  میاره  ''  و بسیار  به  بچه  هاش  و  اطرافیانش  میرسه ' و  خودش  هم  بسیار  خوشگزران  و  اهل  مشروب و اعتیاد و  فقط  دنبال  خوشگزرانی '  تا جایی  که  تمام  ثروتش  رو  به  جز  فقط  زمین  کارخانه  که ورشکسته  از  دست  می ده   و  به  خودش  و  همسرش  و فرزندان  اخرش  بسیار سخت  می گزره  " ایا  این  پدر  حق  خودش  بوده  این مدل  زندگی  ؟ و میتونه  به  بچش  بگه  من  خودم  به  دست  اوردم  توام برو  خودت به  دست  بیار  ' یا  اینکه  نامردی  کرده در حق   بچه ها  و  وقتی  باید  مسیولیت  و فکری  برای  اینده  بچه هاشم  می کرد 

هم حق داره بگه خودت بدست بیار هم حق نداره بی فکر باشه در حق فرزنداش

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

چه داستان آشنایی با این تفاوت که تمام پولشو جاهای پرضرر سرمایه گذاری کرد و هیچ وقت نتونستیم به معنای واقعی پولدار زندگی کنیم،پدر منم همین حرفو میزنه زندگی خودمه به شما مربوط نیست ،گلم مهر پدری ندیدن و پدری کردن بلد نبودن در کنارش انسانهایی که با رنج صاحب مال میشن اکثر دیدم رفتار خوبی با بچه هاشون ندارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم حق بچهاشو داده 

یه پدر تا زمانی که فرزند پسرش دستش به دهنش نرسیده بلید خرجشو بده ولی بعد اون دیگه هیچ مسئولیتی نداره 

فرزند دخترم همینطور تا کاره ای نشده و تا زمانی ک ازدواج نکرده از خونه پدر نره خرجشو پدر میده

این حقی بود ک ازش حرف زدی 

اون حق ارث میراثه نه خق فرزندی

و خدا معجزه میکند !🌱💛

بهت توصیه میکنم بپذیر ، پذیرفتن این رنج خیلی بهت کمک می‌کنه 

دقیقا می‌دونم چه حس و حالی رو تجربه می‌کنید 🥲قسمت بد داستان من اینه که ب همه کمک کرد خونه دار شدن کلا دست ب کمک کردنش واسه بچه های مردمه،اما یک بارم به من حتی پیشنهاد کمک نکرد 

چه کنیم دیگه تو این سن عوض نمیشن،ی حرمت پدری میمونه که باید رعایت کنیم