یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه
بی ادب نیست شرح حال درست گرفتن از بیمار خیلی سخته هی باید صدتا سوال بپرسه تا شرح حال درست بگیره من کادر درمانم هجده سال سابقه دارم به صدروش سامورایی باید فرد روسوال پیچ کتی اا بفهمی چه دارویی میخوره چه جراحی داشته چه روتینی داره اخرم میخنده میگم فکر کردم مهم نیست!!!نپرسیدی نگفتم!!!
والی برای کسی که شرح حال مینویسه واقعا مهم نیست کی چکار کرده و میکنه برای خودش مهمه که میخواد بیفته توروند درمان
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟