2777
2789

نمیتونم درک کنم من بچه طلاقم مادرمو که ندیدم با خانواده پدری بزرگ شدم از همون بچگی تا یه اشتباهی میکردم میگفتن عین مامانشه تو گوشم خوندن باید درس بخونی تا موفق بشی از راهنمایی رفتم تیزهوشان رتبه های استانی داشتم مقام های کشوری یادمه ازمون استعداد درخشان زبان انگلیسی باید میرفتم تهران ازمون میدادم چون نفر اول کشور بودم خانوادم نبردنم 

بگذریم دوران دبیرستان هم خداروشکر معمولا ازمون قلم چی ۱۰ و۱۲ کشوری بودم که بورسیه شدم همون سال اول مامانجونم سرطان گرفت و من کل سال دهم و یازدهم گوشه بیمارستان تست میزدم مامانجون شیمی درمانی میشد من پیشش بودم چون بقیه ها بچه داشتند و نمیشد بیان بعد دیگه بهم گفتن اگه مامانجون نباشه هیچ کس شما رو نگه نمیداره با رتبه ۳۱۷ رفتم فرهنگیان الانم دانشجو ارشدم و هم زمان یه لیسانس دیگه هم میخونم هم میرم مدرسه مامانجون هم حالش خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا هیچ وقت من براشون مهم نبودم منو فقط برای این که اونا رو به خپاسته هاشون برسونم میخواستن برین تاپیک قبلیم ببینین چه بلایی روز به روز داره سرم میاد 

من انتظار درک دارم ازشون و فقط میخوام یکم خیلی کم به خواسته هام ارزش بذارن 

برای ۵ تومن پولی که ازشون میخوام انقدر شرط گذاشتن دیگه خستم کلافم دیگه نمیتونم 

تو تاپیک قبلیم گفتم(جریان دندون)

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

جونمم بدم برای ننه بابام ذره ای مهم نیستم براشون 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمنننن چرا منت ادمایدنیارومیکشی تو الان ارشدی راحت میتونی معلم شی ماهی ده تومن گیرت بیاد. ب فکراینده ت باش 

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

عزیزمنننن چرا منت ادمایدنیارومیکشی تو الان ارشدی راحت میتونی معلم شی ماهی ده تومن گیرت بیاد. ب فکرای ...

از دور که نگاه میکنی به همین قشنگیه ولی دریافتیم ۶ تومن و خواهر معلول دارم و ۳۹۰۰ قسط میدم و حتی تخم مرغی هم که تو خونه میخورم رو باید خودم بگیرم🙂

از دور که نگاه میکنی به همین قشنگیه ولی دریافتیم ۶ تومن و خواهر معلول دارم و ۳۹۰۰ قسط میدم و حت ...

ایول ب غیرتت. اگه خونه تون خیلی شلوغ پلوغه. پیشنهاد میکنم یواشکی بری کارکنی بگی درس میخونی جاش کارکنی پس انداز کنی خونه رهن کن براخودت وخواهرت راحت شو. ببین حقوق فرهنگیانتو ک لو دادی هیچ. با مدرک ارشدت برو اموزش پرورش استخدامت کنن. حقوق اونو جمع کن برارهن

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

ایول ب غیرتت. اگه خونه تون خیلی شلوغ پلوغه. پیشنهاد میکنم یواشکی بری کارکنی بگی درس میخونی جاش کارکن ...

استخدام اموزش پرورشم کلا سال اپل تدریس همینقدر دریافتی حالا طول میکشه تا شامل رتبه بندی و بقیه موارد بشیم و بخواد حقوق بره بالا

عزیزم از شرایطت ناراحت شدم واقعا ولی به نظر من منت اینجور آدمارو نکش دندونت چقدر اوضاعش خرابه؟ وا ...

دوسال که همینه و الان دیگه خیلی رو اعتماد بنفسم تاثیر گذاشته 

اون دوتا دندون جلو هستا حالت خرگوشی یکیشکلا از داخل پوسیده و سیاه شده