2777
2789
عنوان

۵۷ کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 22 پست
من استخون بندیم ریزه نمیدونم چرا وسواس چاقی گرفتم

پسس بهت میاد

خودت نظرت چیه،بهت میاد؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خوش به حالت کاش منم ۵۳ بودم نمیاد پاییین وزن لامصب

من ۵۵ بودم روزه گرفتم این ماه شدم ۵۳☺️ البته مال من همش شده بود شکم 

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسس بهت میاد خودت نظرت چیه،بهت میاد؟

خودم احساس چاقی دارم 

دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.
نرمال ب لاغر

😍

دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.
من ۵۵ بودم روزه گرفتم این ماه شدم ۵۳☺️ البته مال من همش شده بود شکم 

منم رژیمم همش اب بخورم چاق میشم بدبختیه

خودم احساس چاقی دارم 

باآید یکم چاق باشی تا لباس هم بهت بیاد

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باآید یکم چاق باشی تا لباس هم بهت بیاد

آی گوربان سنه 😁

آی گوربان سنه 😁

باشوا دولانیم😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز