2777
2789
عنوان

۵۷ کیلو

559 بازدید | 22 پست

سلام خانوما خوبید شبتون خوش

تو روخدا بیاید بگید من چاقم یا لاغر  ۵۷ کیلوام قدم ۱۶۰  وسواس گرفتم بعضیا میگن لاغری بعضیا میگن چاقی 

دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرمالی

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

من یه مدت۵۷ کیلو بودم اصلا شده بودم چوب خشک،چون استخوان بندیم درشته اصلا یه وضعی بود

ولی در کل لاغری

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نرمال رو ب چاق

یا خدا

دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.

خوبی دیگه،نه چاق نه لاغر

من۱۵۹ وزنم ۵۳ راضیم اگه به ۵۷ برسم هم باز پرتر نشون میدم ولی چاق نه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

من یه مدت۵۷ کیلو بودم اصلا شده بودم چوب خشک،چون استخوان بندیم درسته اصلا یه وضعی بود

من استخون بندیم ریزه نمیدونم چرا وسواس چاقی گرفتم

خوبی دیگه،نه چاق نه لاغر من۱۵۹ وزنم ۵۳ راضیم اگه به ۵۷ برسم هم باز پرتر نشون میدم ولی چاق نه

خوش به حالت کاش منم ۵۳ بودم نمیاد پاییین وزن لامصب

عزیزم کار ب چاق و لاغر نداشته باش، فقط شکم نداشته باشی حله

یه کوچولوی‌کوچولو‌دارم‌ ولی معلوم نیست رو مخ خودمه فقط

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز