2777
2789
عنوان

ورم گودی کمرم

3478 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها دوسال پیش زایمان کردم گودی کمرم ورم کرد الانم ورم داره رفتم دکتر ارتوپد عکس انداختم گفت چیزی نیست. استخونم نیست نمیدونم چرا خوب نمیشه چرا ورم داره 

وای دقیقا منم ام ار ای دادم عکس گرفتم ولی علتی پیدا نمیشه درد هم می‌کنه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولیکمر درد دارم

من گودی کمرم ورم میکرد انگار یه مایعی زیرش بود به خاطر دیسک بود 

دکترا نمیفهمیدن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
شمام اینجوری؟؟؟ من گودی کمرم خیلی ورمدداره

ورمش زیاد نیست ولی دردش زیاده ناحیه ساکرال

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
مال من ورمش زیاده اندازه یه سیب یا پرتقال ورم داره

درد چی ، دردو بگو، روی ستون فقراته یا یه طرف ، مال من یه طرف ستون فقراتمه چرا علتش معلوم نمیشه ؟؟؟

درد چی ، دردو بگو، روی ستون فقراته یا یه طرف ، مال من یه طرف ستون فقراتمه چرا علتش معلوم نمیشه ؟؟؟

منم اینجوریم نمیتونم زیاد بشینم یا سرپا باشم نمیدونم دکتر که میگه هیچی نیست پماد نوشته برام😐

منم اینجوریم نمیتونم زیاد بشینم یا سرپا باشم نمیدونم دکتر که میگه هیچی نیست پماد نوشته برام😐

اره منم نمیتونم بشینم و بایستم خدایا یعنی چیه 

سلام استارتر میدونم این تایپیکت برا فروردبنه منم ۲یال ونیمه پیش زایمان کردم از اون موقع کمردرد دارم و اللن چندوقته یه زرف کمرم کنار یتون فقرات قسمت گودی کمر انگار ورن کرده باشه ودرد داره و... براسما معلوم سد از چی بود الان مشکلتون برطرف سده؟

خداوندا همان ده که آن به

من امسال بخاطرهمین کنردردم ام ار ای دادم که گعت ۲تا بیرون ردگی خفیف دیسک دارم اونم بخاطر بعل کردن بچه و کمر وراست سدن برا شستن بچه و کار خونه و استراحت نکردن اینجوری سدم آخه آخربن زایمانم بچه سومم بود

خداوندا همان ده که آن به