2777
2789

تروخدا یه راه حل بگین. خودم درامد دارم ولی انقدر شرایطم سخته که نمیرسونم بخدا تا خمیر دندون و تخم مرغی که تو خونه میخورم هم باید خودم بخرم منم حقوقم ۶ تومن که ۳۹۰۰ قسط میدم 

دندون جلوییم سیاه شده خیلی بد دیده میشه هرکاری میکنم ‌پول نمیدن با این که دارند بهونه کردم درد میکنه یه هفته هیچی نخوردم کریه کردم انواع مسکن گرفتن 

خواستکار داروساز داشتم عمدا رد کردم گفتم دندونم اینجوریه من قبول نمیکنم گفتن نه تو قبولش کن برو حرفاتو بزن بعد درست کنیم 

هر پسری پیشنهاد میده رد میکنم براشون مهم نیست محل کعر دانشگاه ماسک میزنم اصلا اهمیت نمیدن 

این چند روز اخیر هم یه پسری هست که هم سن و سالیم تقریبا و دانشجو پزشکی بود و امسال تموم کرده و خیای عادی صحبت میکنیم گیر دادن که با اون جور شو بعد بریم دندونتو همین امروز درست کنیم اخه من پسر مردمو به زور چیکارش کنم چه شرطیه میذارین اخه گناه من چیه بخدا من بدی نکردم بهشون من همونیم که کل راهنمایی دبیرستان تیزهوشان بودم با رتبه ۳۰۰ بخاطر هزینه های دانشگاه فرستادنم فرهنگیان بازم دارن عذابم میدن 

دندونم خیلی بد سیاه شده طوریه که محل کار همکارامم بهم میگن هزینش هم ۸ تومن چون باید روکش بشه قسطی هم نمیکنن میگن اولش ۵ تومن پرداخت کن بعد 

من نا شکری نمیکنم نمبگمم خانوادم وضعشون خوبه ولی خودتون پدر مادرین بخواین اگه ۷/۸ تومن نمیتونین جور کنین ؟ واقعا ندارین؟ 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم پول جمع کن چند ماهتو دندونت درست کن مگه اونا باید ببرنت 

بخدا نمیرسه خواهر دوقلوم معلوله هزینه داروهاش و خوراکشو‌ میدم ما رو‌ خانواده پدری نکه میدارن

خب عزیزم به دروغ بگو دوست شدم یا یواشکی ازشون برادر بعدم هیچ کاری نمیتونن بکنن 

نمیتونم دروغ بگم 

اخه از مجا بردارم پول نمیشه که

بخدا نمیرسه خواهر دوقلوم معلوله هزینه داروهاش و خوراکشو‌ میدم ما رو‌ خانواده پدری نکه میدارن

قبل اینکه تو بری دانشگاه کی خرجشون رو میداد همونا بدن

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
قبل اینکه تو بری دانشگاه کی خرجشون رو میداد همونا بدن

میگم که نمیدن شده هفته ها پول نداشتم شب گشنه خوابیدیم و سر همین که ۳ هفته خواهرم هیچی نبوده بخوره تشنج کرد مامانبزرگم واسه خودش غذا درست میکنه و معمولا شام رو من میخرم 

عزیز چجوری فرهنگیان قبول شدی؟

درس خوندم دوران دهم یازدهم و دوازدهم تیزهوشاتی بودم و بورسیه قلم چی خونمون هم اتاقم خواهر مریضم میخوابید نمیشد درس بخونم تو حموممون یه بخاری شارژی داشتم و به تیکه موکت اونجا میخوندم