2777
2789
عنوان

Glow down فقط خودم 🙂

113 بازدید | 15 پست

یعنی طی یک سال جوری خودم رو گم کردم 

اصلا نفهمیدم چی شد چطوری‌شد 

اضافه وزن ۱۰ کیلو شاید بیشتر 

پوست داغون پر از گرمی و جوش 

صورتم pillow face 

پوست دست و بدنم لطافت خودش رو از دست داد 

موهام همینطور 

ناخن های دست و پا رو ریمو کردم حتی حوصله ندارم دوباره انجام بدم 

پاشنه های پام ترک شده قوزک پام سیاه 

جلسه های شارژ لیزر رو نرفتم 

موقعی که عکس های دو‌سال پیشم رو میبینم باور نمیکنم اینی که الان تو عکسا و آینه میبینم من باشم و وقتی به این فکر میکنم که دیگه نمیتونم مثل‌قبل‌ باشم عمیقا قلبم رو ناراحت میکنه 

بی تحرکی شایدم افزایش سن یه بلایی سرم اورد با این که حجم خوراکم نسبت به گذشته زیاد افزایش نداشته اندامم خیلی زشت شده 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
خب از ما چ توقعی داری 🤔🤔🤔

نیست که هر کسی اینجا هر چی مینویسه میتونی کاری براش انجام‌بدی 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینطور

یکم دیگه هم اینجوری بره قطعا دیوونه میشم هیچ‌روند مثبتی‌ندارم 

مشاوره دوست نداری بری ؟

منم دارم دچارش میشم کم کم 

اما هیچ تمایلی به خوب کردن خودم ندارم 

خستم 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

مشاوره دوست نداری بری ؟ منم دارم دچارش میشم کم کم  اما هیچ تمایلی به خوب کردن خودم ندارم  ...

نه راستش 

چون حتی تو هدف های کوچکی که برا خودم میزارم مثلا کاهش ۱ کیلو تو هفته هم شکست میخورم نمیتونم مشاور هم باید خودم بخوام بتونم تا موفق بشم 

بمن چ ارتباطی داره مگه تو میایی مشکلات منو حل کنی

کی میگه بیا مشکل منو حل کن اخه 

منم بخاطر بیماری پوستی و گرفتن زندگی ازم همین حال رو دارم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

منم بخاطر بیماری پوستی و گرفتن زندگی ازم همین حال رو دارم

شما مشکل پوستت چیه ؟ 

شما مشکل پوستت چیه ؟ 

من پوستم مثل اینه بود 

یک ساله لیکن پلان میزنه هر دری زدم درمان نمیشه صورتم و مخصوصا بدونم شده دونه و زشت شده 

یک ساله بدنم خارش شدید داره که درمان نمیشه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من پوستم مثل اینه بود  یک ساله لیکن پلان میزنه هر دری زدم درمان نمیشه صورتم و مخصوصا بدونم شده ...

اولین بار هست اسمشو شنیدم 

امیدوارم راه های درمانش رو پیدا کنی