2777
2789
عنوان

حس خوب من🦋🌱📸

192 بازدید | 15 پست

نمازه روزه هاتون قبول باشه

امروز روز من بود.....

امروز نوبت دکتر پوست و مو داشتم بعد از گرفتن داروها به خونه رفتم..

افطاری چایی و خرما خوردم آش مورد علاقه ام که مامان جونم درست کرده بودن خوردم جاتون خالی🌼

رسیدن به خودت حس خوبی داره 

خودت باور کن امیدوارم هرکجا باشین حال دلتون خوب باشه...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کرما برا چیه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
کرما برا چیه

یکی شوینده صورته یکی شامپو یکی عصاره تلخ بادام برای مو سر بقیه لایه برداری و ویتامین C و یکی برای جوش صورت و یکی ژلی ایه برای صافی صورت من جوش ندارم فقط یکی دوتا ریز دارم

تایپکات شبیه مصی هسن من اول فکر کردم اونه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

یکی شوینده صورته یکی شامپو یکی عصاره تلخ بادام برای مو سر بقیه لایه برداری و ویتامین C و یکی برای جو ...

کدومشون برا جوشه عزیزم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
[QUOTE=334727471]کدومشون برا جوشه عزیزم[/QUOTE پماد سبز بزرگه روی جوش ها میزاری به کل صورت نه فقط ق ...

آها ممنون گلی چه مهربونی پا شدی رفتی ازش عکس گرفتی نشون بدی

پوستم چرررب 

آها ممنون گلی چه مهربونی پا شدی رفتی ازش عکس گرفتی نشون بدی پوستم چرررب 

پماد سبز بزرگه روی جوش ها میزاری به کل صورت نه فقط قسمت جوش ها

سبز کوچیکه ژله یک لایه نازک به کل صورت میزنی جوش خشک میشه میره 

جنس پوستت چیه عزیزم؟؟

عزیزم عکس واضح نبود براتون واضح تر گذاشتم

پماد سبز بزرگه روی جوش ها میزاری به کل صورت نه فقط قسمت جوش ها سبز کوچیکه ژله یک لایه نازک به کل ...

متشکرم

پوست من چربه