2789
عنوان

کااااش .......

100 بازدید | 10 پست

انقد حالم از لحاظ روحی خرابه احساس میکنم دیگه هیچ انگیزه ای ندارم واسه ادامه ی زندگی 

با خودم میگم کاش میشد منم مثل زندگی پس از زندگی یه جوری میشد میرفتم اونجا درمان پسرمو بهم میگفتن ای کااااااااش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه فداتشم نداشتم ‌‌. مشکلتون چیه عزیزم 

من چند سال پیش برای اولین بار تبخال زدم فقط هم یکبار برام اتفاق افتاد بعد از اون بدنم دچار تغییراتی شد ولی تشخیص نمیدادن تا اینکه باردار شدم تو بارداری فهمیدم ویروس تبخال باعث خودایمنی در بدنم شده ، بچم الان شش ماهشه ولی آواسازی نداره به صدا حساس نیست تو نت دیدم نوشته بیماری تبخال و خودایمنی در مادر عامل ابتلا به اتیسم هست ، شما تجربه یا نظری ندارین ؟

من چند سال پیش برای اولین بار تبخال زدم فقط هم یکبار برام اتفاق افتاد بعد از اون بدنم دچار تغییراتی ...

عزیزم من همچین چیزی تا به حال نشنیدم و اطلاعی در این مورد ندارم . ولی فکر نمیکنم از تبخال باشه و این بچه شما هنوز خیلی کوچیکه واسه تشخیص

عزیزم من همچین چیزی تا به حال نشنیدم و اطلاعی در این مورد ندارم . ولی فکر نمیکنم از تبخال باشه و این ...

عزیزم اگه میشه منو راهنمایی کنید بچه شما چه علایمی داشت ؟ قان و قون داشت ؟ بچم خیلی ساکته یعنی اگه گریه نکنه انگار بچه تو خونه نیست

عزیزم اگه میشه منو راهنمایی کنید بچه شما چه علایمی داشت ؟ قان و قون داشت ؟ بچم خیلی ساکته یعنی اگه گ ...

اره پسر من داشت . عزیزم نمیشه هر چیزی علائم اتیسم باشه واسه تشخیص سن بچه خیلی کمه

اره پسر من داشت . عزیزم نمیشه هر چیزی علائم اتیسم باشه واسه تشخیص سن بچه خیلی کمه

میشه یه کم منو راهنمایی کنید ؟ خواهش میکنم خیلی نگرانم ، شما از چه علایمی شک کردین ؟ تماس چشمی و لبخندش چطور بود ؟ سینه خیز و چهارذستو پا میرفت ؟ پسرم سینه خیزم نمیره

من چند سال پیش برای اولین بار تبخال زدم فقط هم یکبار برام اتفاق افتاد بعد از اون بدنم دچار تغییراتی ...

بنظرم این اصلا درست نیست خواهر من بیش از حد تبخال میزنه یعنی هر ماه میزد حتی تو بارداریشم زد الان دو تا بچه داره خدا رو شکرررر اصلااا هیچ مشکلی ندارن و کاملااااا سالمن 

بنظرم این اصلا درست نیست خواهر من بیش از حد تبخال میزنه یعنی هر ماه میزد حتی تو بارداریشم زد الان دو ...

اره درستش اینه که تبخال عود کنه ، برای من فقط یبار اتفاق افتاد بدنم خیلی واکنش داده به ویروس