2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 33 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استخاره برای موقعی هست اش که هم دیگه دو از نزدیک شناخته باشین و با هم رو درو صحبت کرده باشین و تحقیقات رو هم انجام داده باشین اما هنوز دو دل باشین و نتونید تصمیم نهایی رو بگیرید در این موقع استخاره می گیرند . این خنده داره که اسم پدر تونو بدین که آقا بخواد استخاره بگیره . به نظرم می خواد اطلاعات شخصی بیشتری ازت بگیره این طوری می گه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اها یعنی اخاذی کنه؟

امکان سوء استفاده اش بیشتره تا استفاده ی درست اش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اصلا پشیمون شدم با این حرفش نمیخوام دیگه ادامه بدم...

توی این طور موارد زرنگ باش با شوخی بگو اصلا اول خودم می خوام بگیرم اسم پدر و خودت با کد ملی تو بده من اول بگیرم . اگر این دو تا رو بدست بیاری آلی می شه . می شه از سامانه ی یارانه فهمید چقدر گردش مالی داره . چه چیزی های به نام اش هست . زن داره یا نه ووو .... 

توی این طور موارد زرنگ باش با شوخی بگو اصلا اول خودم می خوام بگیرم اسم پدر و خودت با کد ملی تو بده م ...

کد ملی ضایع است بخوام بگیرم😂 یعنی انقدر راحت میشه اطلاعات بدست آورد