2789
عنوان

پارک + عکس

703 بازدید | 13 پست

اینجا پدر و مادرا اصلا در رابطه با بچه هاشون سخت نمیگیرن و میزارن بچه های خیلی کوچیک راحت با خاک و گل بازی کنن مثلا میان تو این آب و گل میخوابن و حسابی بازی میکنن آخر سر لباساشونو تو مارک عوض میکنن و میرن خونه مثلا این کو چولو رو ببینید 

Belle سابق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه ینی؟

خیلی. بچه هاشون واقعا مودب و آروم هستن از نظر روانی خیلی سالمن من توی ایران معلم بودم و الان پسرم مهد میره وقتی مقایسه میکنم تفاوت ها رو حس میکنم قشنگ

Belle سابق

دایی منم سوئده

میگه اینا خیلی راحت بچه ها رو توی طبیعت رها میکنن

ما خیلی سخت میگیریم🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دایی منم سوئده میگه اینا خیلی راحت بچه ها رو توی طبیعت رها میکنن ما خیلی سخت میگیریم🤦🏻‍♀️

دقیقا. من واقعا حسرت میخورم بهشون واقعا از پدر و مادر بودن لذت میبرن خیلی فرهنگشون متفاوته 

Belle سابق
طفلک ،بچه های ما اونوقت !  صبح تا شب تو خونه ،به هیچی هم نباید دست بزنن که مبادا مریض شن

بعد آخرم همش سرما خورده و مریضن ! اون وقت میگیم چرا بچه ها شیطونن بیش فعالن و... ببین اینجا صبح که میشه همه مادرا یا پدرا (چون مرخصی زایمان تا دو سال بین پدر و مادر تقسیم میشه) و سر کار نمیرن بچه ها رو با کالسکه میارن تو پارک بچه ای که اصلا نمیتونه راه بره حتی بعد میزارن رو چمنا چهار دست و پا بره خاک و گل برداره بازی کنه

Belle سابق
بعد آخرم همش سرما خورده و مریضن ! اون وقت میگیم چرا بچه ها شیطونن بیش فعالن و... ببین اینجا صبح که م ...

دقیقا اگر بدونین تو این مطب های روانپزشکی و مشاوره چقدر بچه های بیش فعال زیاد شدن متاسفانه

اونوقت دور از جون شما به خودمون میبالیم که ما ایرانیا فرهنگ ۲۵۰۰ ساله داریم بوعلی سینا داریم و......

ولی صفر صفریم باور کنید

دقیقا اگر بدونین تو این مطب های روانپزشکی و مشاوره چقدر بچه های بیش فعال زیاد شدن متاسفانه اونوقت د ...

متاسفانه همینطوره ، من همیشه میگم شاید صد سال دیگه به فرهنگ الان اروپا برسیم البته قطعا افراد با فرهنگی هم هستن تو ایران ولی خب...

Belle سابق