2777
2789
عنوان

خواستگار م

169 بازدید | 8 پست

یهو غیب شد از شانس منه 😢 نمیدانم چرا یهو غیب شد 

از ماست که بر ماست از اولش شانسم مثل هشقم که برام ر ید اینم پوچ شد البته نگین من سبک بودم من خیلی خودم رو سنگین گرفتم برا خواستگارم که بشه ولی نشد 😓

از ی طرف هم مشکلات خواهرم که باعث شده حالم هر روز بد باشه 

سلام خواهر توکل کنید به خدا

همه چیز دست خداست بهش اعتماد کنید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام خواهر توکل کنید به خدا همه چیز دست خداست بهش اعتماد کنید

یبار خواستم خودمو بکشم الان مادرم میخواد به مادر شوهر خواهرم سفته بده که صامن وام ازدواج خواهرم بشه و پول وام رو پسر خودش میخاد خرج کنه دلم گرفته عشقم هم بعد سه سال تموم کردم هیچکس هم نیست با من ازدواج کنه راحت شم یا کار هم ندارم که مستقل باشم بمیرم کاشکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن، صبر کردن تو زندگی واقعا هم یه هنر هست، هم یه منفعت بزرگ. چیزی از خوبی و سهم شما در این دنیا کم نمیشه.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

۲۷ سالمخ مهر ۲۸ سالم میشه

صد ساله بشی. 

شما تو بهترین بازه سنی برای ازدواجی، یعنی عاقل و پخته، با تصمیم گیری درست.

اگر واقعا یه لقمه نون، یه لباس، یه وسیله، یا حتی یه انسان سهم ادم باشه حتما بدستش میرسه. آرام باش و مثبت اندیشی و شکر گزاری تو برنامت باشه.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

صد ساله بشی.  شما تو بهترین بازه سنی برای ازدواجی، یعنی عاقل و پخته، با تصمیم گیری درست. اگر ...

خواهرم خیلی بدجنسه اذیتم میکنه با اون شوهرش که مثل خودش نامرد هست اگه مرد داشتم یا شاغل بودم بهم فشار نمیومد😢😭