2777
2789
عنوان

به نظرتون رفتارم درست بوده؟

190 بازدید | 27 پست

من دوقلوی۲ ساله دارم که متفاوتن از هم و مادرشوهرم یکیشونوبیشتر دوس داره و بیشتر توجه میکنه خوراکی بیشتر به اون میده و چیزی دست این یکی باشه اون یکی براش گریه کنه ازش میگیره میده به این ولی هردوتا بچه دوس دارن پیشش باشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کار ندارم تو دلشون هرکدوم و بیشتر دوس داشته ولی ایکاش بروز ندن چون بچه ها الان تفاوتارو میفهمن غص ...

بله عزیزم حرفتون درسته 

اگه مادرشوهرتون جون هستن و صحبت های شما رو درک میکنن و متوجه میشن و خیلی سنشون بالا نیست حتما تو خلوت باهاشون در این مورد صحبت داشته باشید و همینا رو بهشون بگید با نهایت احترام و ادب ولی قاطع و محکم اگه دیدید تغییر نکرد یا خیلی سنشون زیاده تا جاییکه میتونید کمتر برید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چندین بارشده اومده دنبالش و اون یکی ام خودشومیندازه بغلش اما این و جلوچشمش میبره و اوک یکی میمونه ناراحت میشه گفتم یا نبرین یا میبرینش دوتاشونو ببرین این یکی غصه میخوره

امروز خواست ببرتش نذاشتم یه جورایی گفتم خوابش میاد کار بدی کردم؟ چون حس کردم ناراحت شده

امان از این تفاوت گذاشتنا ک جیگر مادر خون میشه ولی کسی متوجه منظورش نمیشه تازه اگ بهشونم بگی میگن ما کی فرق میزاریم هر دو عزیزن ولی بازم کار خودشونو میکنن کاش بتونی کمتر ببریشون پیشش

چندین بارشده اومده دنبالش و اون یکی ام خودشومیندازه بغلش اما این و جلوچشمش میبره و اوک یکی میمونه نا ...

نه عزیزم کار درستی کردی ولی بهتره اول تو خلوت باهاش صحبت کنی تا بقولی قشنگ شیرفهم بشه اگه بازم تکرار کرد مودبانه مانعش شو مثل الان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چندین بارشده اومده دنبالش و اون یکی ام خودشومیندازه بغلش اما این و جلوچشمش میبره و اوک یکی میمونه نا ...

بهش تذکر هم بده 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

خیلی زشته کارهای امثال ما بزرگترها تو دنیای قشنگه بچه های کوچولو💔

متاسفانه متاسفانه باید بهت بگم که بچه ها سریع متوجه این موضوع میشن

به نظر تذکر و حساسیت شما موضوع رو بدتر میکنه🙃

فقط سعی کن مدت زمانی که باهاشون معاشرت میکنی رو محدود کنی و  موضوع صحبت و سرگرمی برای مادر همسرت فراهم کنی تا کمتر این موضوع پر رنگ بشه

من زن بودنم را دوست دارم🎀