2777
2789
عنوان

زندگیم روهواس

354 بازدید | 11 پست

دچار اچ پی وی شدم دوماهه ازدواج کردم 

من هیچگونه زایده ایی ندارم اما شوهرم داشت و سوزوند انقدر حالم بده ک حد نداره شوهرم اصلا قبول نداره ک زگیل تناسلیه 

خواهرشوهرم پزشکه میگ ن برادر من زگیل تناسلی نداره فلان نداره من ب هیشکی نگفتم ولی چون این دکتر بود بهش گفتم تا کمکم کنه اما بمن گف تو توهم بیماری داری مادرشوهرمم خبر دار کرد و توگوش شوهرم خوندن زنت مشکل اعصاب روان داره تااینک یک هفتع پیش مسافرت بودیم و شوهرم وقتی خواب بود گوشیش و چک کردم دیدم ای وای😔قبل از من با چقدرا رابطه داشته حتی عکساس سکسیشونو دیدم و مطمعن مطمعن شدم ک قطعا اچ پی وی هس فردا جوابش داره میاد میگن نوع پرخطرش علایم ندارع برازن منم از این بی علایمی میترسم دلم شکسته از خانواده شوهرم ک اینجوری تهمت زدن من دیونه و توهمی هستم از اینورم واقعا ایچ پی وی بود دکتر گف عفونتم شدیده ک احتمالا منم مبتلام برام دعا کنید حداقل پرخطر نباشه میترسم سرطان گلو یا رحم بگیرم احساس میکنم همه چیزمو باختم بعد اینکار شوهرم بعد اون عکسا و این حرفا

اعتقاد ب هیچ نوع تعصبی من آزادم🌱⭐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای واااای از عکس ها ی شوهرت عکس می‌گرفتی 

عکس بگیرم ک چی بشه؟خواهر شوهر مادرشوهرم با پرویی گفتن برا گذشتش بوده بیمارم نیس تو مشکل روانی داری فردا جواب مثبت بشه میخام بفرستم براشون

به شوهرت نشون ندادی عکساشو؟؟؟ آبروریزی کن آبروشو ببر عوضی رو 

ابروریزی کردم ولی همه و همه برغلیه من شدن حتی خانوادم گفتن گذشتش بوده