2789
عنوان

زیبایی

146 بازدید | 8 پست

من ظاهم به نظرم خوبه پوستم تیره نیست نرمال با یه نفر اشنا شدم خیلی بعد یه مدتابراز علاقه می کرد و اینا یه شهر دیگه بود بعد هر شب زنگ می زد کلی حرف می زد کلی راجب اینده همه چی می گفت بعد اومد شهرمون اولین دیت حضوری انگار از ظاهرم نمی دونم چی خوشم نیومد بعد دیگه پیامی نداد بعدم گفت از رو چهار تا عکس که معلوم نیست طرف خودشه یا نه نمی شه تصمیم گرفت ما رابطمون چهار تا عکس نبود کلی نزدیک شده بودیم کلی صحبت کرده بودیم یعنی این قدر عکس و خودم تفاوت داشته بعذم دیگه پیام دادم بلاکم کرده 

به سرم زده برم عمل زیبایی کنم ولی می ترسم اصلا دوس ندارم ولی فکر اذیتم می کنه کلی پول لوازم ارایش جدید دادم ولی دیگه ارایش کردن برام خوش ایند نیست همش احساس نقص دارم همش نا خوداگاه انگار یه چیزی کم دارم حس بدیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیبایی نسبیه از نظر بعضی ها ممکنه همونقدر زیبا باشی ک از نظر بعضیای دیگ‌کلا زشت باشی بیخیال ب خودت برس ولش کن اگرم میخوای عکست و بزار ببیننم فک نمیکنم ظاهرت بد باشه ولی

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...

بگم چطور بشن این جور افراد که اعتماد بنفس بقیه رو میکوبن،، عزیزم واست مهم نباشه اون ی آدم مجازی بوده ما احتیاج به آدم‌های مجازی نداریم باید تو واقعیت دلدادمون باشن اگر دوست داری بخودت برسی این کارو انجام بده اما واسه دل خودت ن بخاطر ی آدم مجازی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️