khoshfekr مدیر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 548 عنوان بیایین بی آبرویی زن باباموبراتون تعریف کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 48 پست من بچه ی ۷ماهم توشکمم سکته کرد ومرد اون به جا که کاری به کارمن نداشته باشه نمک زخمم شد هستین تابقیشو بگم؟ 1403/01/18 | 15:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_فنجان_عشق عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2300 خداحفظش کنه. بنظر من برده ی پولن و دلسوزی ندارن! سلامت باشی عزیزمدقیقا فقط پول واسشون مهمه میخوان سریع ویزیت کنن بری نفر بعدی بیاد خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی
رعناگلاب عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 539 نه عزیزم اگه از روی فکر حرف بزنه وعمل کنه اینجور نمیشه نامادری اسمش روشه ناااااامادری یه نامادری دیدم دلش خون بود از دست بچه های شوهرش، حامله شده بود،. بچه اش سقط شد،. میگفت بچه های شوهرم خیللی خوشحال شدند!
abcde0 عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1266 متاسفانه پزشک ها نمیدونم چرا آزمایشات کامل رو نمینویسن من لکه بینی داشتم و اوضاعم خیلی خراب بود بعد ... اره یکی از دوستای منم دوتا سقط بخاطرهمین موضوع داشت بعد ک فهمیدن سر سومی واسش این امپولو شرو کردن
یک_فنجان_عشق عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2300 اره یکی از دوستای منم دوتا سقط بخاطرهمین موضوع داشت بعد ک فهمیدن سر سومی واسش این امپولو شرو کردن 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ واقعا واسم سوال شده چرا از همون اول بررسی نمیکنن چون این موضوع خیلی زیاد شده خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی