2789
عنوان

ازدواج

126 بازدید | 9 پست

دوستم دانشجو پزشکیه با یه دندون پزشک ازدواح کرده که چند ساله کار میکنه 

دوستم تک دختره قیافش خوبه قیافه پسره از معمولی کمتره 

دوستم ماشینش بعد ازدواج برا خودشه بعد جهیزه کامل هم مامان پسره گفته بخر چون پسرم خونه خریده پول ندادا و اینکه پسره به دختره که الان تو دوران عقدند هیچ پولی نمیده 

منم تقریبا شرایط دوستم رو دارم ولی تک فرزند نیستم از نظر مالی پایینتریم ولی خب اگه ازدواج کنم باید پسر برام خرج کنه و با شرایطی که دوستم گفت نمیتونم اکی بشم به نظرتون سخت میگیرم ؟اخه حس میکنم بیشتر پسرا اینجوری شدند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقد زشته بنظرم صحبت درمورد این. چیزا اصلا ارزش طرف مقابل و میاری پایین ینی چی نمیتونم تو دوران عقد خ ...

عزیزم متوجه منظورتون نشدم‌؟

من خواهرم ازدواج کرد نامزدش خودش بهش پول میداد خواهرم هیجی نمیگفت ولی خوب الان ازدواج کنی شوهر دوران عقد هیچی نمیده بابا ومامان هم من خودم به شخصه خجالت میکشم بگم

نه سخت نمیگیرید چون تو درآمد نداری دلیل نمیشه خرج نکنه

اره دلم میخواد با یکی ازدواح کنم بدون اینکه بهش بگم بهم پول داده و برام لباس بخره اما همکلاسیام میگن نه بابا باید خرج کنه درصورتی که توخونواده ما اینجوری نبودا هیچوقت

اره دلم میخواد با یکی ازدواح کنم بدون اینکه بهش بگم بهم پول داده و برام لباس بخره اما همکلاسیام میگن ...

پول خرج کردن به معنی ارزش گذاشتن و اهمیت دادنه

یه هدیه ای چیزی که توجهش و نشون بده

خودم درآمد داشته باشم خودم خرج کنم

که‌ چی

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
عزیزم متوجه منظورتون نشدم‌؟ من خواهرم ازدواج کرد نامزدش خودش بهش پول میداد خواهرم هیجی نمیگفت ولی خ ...

منم منظورم همینه زشته یه پسر اول کاری بگه من پول نمیدم تو دوران عقد ها حواست باشه

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
منم منظورم همینه زشته یه پسر اول کاری بگه من پول نمیدم تو دوران عقد ها حواست باشه

اره واقعا من کلانمیتونم باهمچین پسری ازدواج کنم خصوصا پسری که داره ولی خرج نمیکنه