2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنجبیل اگر هست بخور 

اسی خوابگاه چجوریه؟ خوبه یا نه؟ اگر حوصله داشتی جواب بده میخوام بدونم خوبه که نرفتم خوابگاه یا نه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

آویشن نداری؟نبات غینا خوبه گرمه و دردتو کم‌می کنه همیشه غز خونه با خودت بیار،دراز بکش یکم حوله ای چیزی گرم کن یا کیسه اب گرم اگه داری بزار روی شکمت خیلی موثره

هم اتاقی من وقتی درد داشت دراز می کشید یه ملافه رو چند لا می کرد میذاشت روی شکمش بعدم اون یکی دوستش با اتو روی ملافه می کشید تا دلش گرم بشه اینجوری بهتر می شد.اینم از راهکارهای خوابگاهی😅 با امکانات خیلی کم

هم اتاقی من وقتی درد داشت دراز می کشید یه ملافه رو چند لا می کرد میذاشت روی شکمش بعدم اون یکی دوستش ...

دقیقا معادل با همون جملیت که میگه از تحریم ها فرصت بساز🥴👏

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
زنجبیل اگر هست بخور  اسی خوابگاه چجوریه؟ خوبه یا نه؟ اگر حوصله داشتی جواب بده میخوام بدونم خوب ...

عزیرم خوابگاه خوبی ها بدی های خودشو داره..خوبی هاس اینه واقعا مستقل میشی و کسایی مثل من که خانواده ای داشتن ک بهشون آزادی نمیداد خوبه اینجا خیلی آزادی پیدا کردم..ولی بدی هاش اینه اگ وضع مالی خوبی نداشته باشی نمیتونی بخودت برسی واقعا گرونیه هزینه های غذا و اینا سر سام اوره‌..دلم واقعا میگیره.. 

عزیرم خوابگاه خوبی ها بدی های خودشو داره..خوبی هاس اینه واقعا مستقل میشی و کسایی مثل من که خانواده ا ...

مرسی ❤️

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...