2777
2789
عنوان

سوتی بارون

138 بازدید | 7 پست

من کلی سوتی از افراد مختلف دارم 😂 و تصمیم گرفتم که توی این تاپیک یک سری براتون بزار 

شما هم از سوتی هاتون بزارید

اولیش رو همین جا می زارم 👇😊

چند روز پیش رفته بودیم باغ خاله مامانم تاب بستیم بازی کنیم پسرخاله مامانمم همونجا بود این پسره چندبار به من درخواست داده بود ولی من ردش کرده بودم حالا میخواستم جلوش خیلی خانومانه رفتار کنم🤦‍♀🤦‍♀ما رفتیم سوار تاب شدیم این پسره اومد هولمون بده منم استرس داشتم که یهو یه حرکت نزنم ابروم بره دستام میلرزید تا نشستم پسره گفت چرا دستات میلرزه؟(وی میخواست منو ضایع کنه) منم گفت چی میگی سید؟ منو ترسیدن؟🤦‍♀🤦‍♀یعنی کاش لال شده بودم اینو نگفته بودم اینا سه نفری منه بدبختو هول میدادن دیگه ته مایه های جونم بود گفتم غلطططط کردمممم میخوام بیام پایین اینام ول کردن بعد منه جوگیر نمیدونم با خودم چه فکری کردم گفتم الان من بپرم این میگه چه دختر نترسی همه اون جیغایی ک موقع هول دادن زدم جبران میشه اومدم از رو تاب بپرم پریدن همونا و با صورت اومدن زمین همانا😐😫😫😫😫😫😫😫😐😐😐😐خدا هیچکسو اینجوری خار نکنه یه ساعت بهم میخندیدن صورتم پر از گل و خاک شده بود فقط تو افق محو شدم:)))😂😂

بقیه سوتی هارو این پایین می زارم 👇

من بچه بودم فرقی با زلزله ۹ ریشتری نداشتم😂🤪

کل خاندان در عذاب بودن از دستم🤣😏

مامانم تعریف میکرد: یه بار فشارم بالا بود تو رو برداشتم با خودم بردم دکتر... تو مطب، دکتر داشت فشارمو می گرفت و دلیل بالا رفتن فشارو میپرسید ازم... یهو دیدم تو کاپشنتو در آوردی چند بار قشنگ تکوندی بعد صاف پهن کردی وسط مطب نشستی روش😂

میگفت من با اون قرص فشار زیر زبونم هی داشتم بال بال میزدم تو هم ریلکس زل زده بودی تو چشام🙄😵‍💫

دکتره از خنده کم مونده بود آمپول هوا بزنه به خودش😂😂😂

قشنگ دلیل بالا رفتن فشارو فهمید😁

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عروسی دختر خالم بود و ما خیلی صمیمی بودیم و هستیم مثل دوتا خواهر☺️دخترخالم اصرار داشت من کله قند هارو بگیرم رو سر عروس و داماد منم خیلی حواس پرت و شکمو همه ی حواسم به شیرینی و سفره عقد بود که دیدم دارن شیرینی رو پخش میکنن کله قند هارو انداختم رفتم شیرینی بردارم🤐 که یهو دیدم چه دسته گلی به آب دادم😨 

قیافه دخترخالم:🤭😶

قیافه داماد:🤔😂

قیافه مامانم:🤨🤦‍♀

خداروشکر تور رو نگه داشته بودن وگرنه می افتاد رو سرشون😐

۳ تا فعلا گذاشتم بازم فکر کنم می زارم شما هم سوتی هاتون رو بفرستید با هم بخندیم

راستی این سوای ها همشون مال من نیستن ها 😂من انقدر جغله نیستم اینا از. افراد مختلف هست😂😂😂😊

آمدم با سوتی جدید 

من پدرم سالهاس که فوت کردن دوسال از فوت پدرم گذشته بود 

که من و مادرم و خاله هام و زن دایی هام مراسم فوت یکی از اقوام اومدیم خونه تو کوچه زن همسایه ما رو دید و احوال پرسی 

بعد رو به من کرد و گفت پدر چطور هستن؟

منم در جوابش تند و زود گفتم خوبن سلام میرسونن منتظر شما تو اون دنیا هستند 😂😂😂🙈🙈

که دیدم همه منفجر شدن خاله بزرگه در حال خنده گفت دو ساله که فوت شدن 

زن همسایه سریع رفت تو خونه 

😂😂😂

منم گفتم تا تو باشی حال یک مرد غریبه رو نپرسی

یه بار اشتباهی پیام خرید های خونه را برای زندایی م فرستادم،آنم خواست باهام شوخی کنه،گفت چشم عزیزم میخرم.

بعد وقتی شوهری از سرکار امد،دیدم خرید دستش نیست.گفتم پس خریدا.گفت تو که چیزی نگفتی،بعد با حالت طلبکارانه ای رفتم سر گوشی که آره نگاه بهت پیام دادم،حتی جواب پیام هم برام فرستادی

بعد دیدم بله به زندایی جان پیام دادم

من🤕🤕

شوهری😒😒

زندایی جوون😉😉