2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣چ توصیه ای داری بانو. من حس بچه مدرسه ایا دارم و ترررس

از اول پررو باش اعتماد ب نفست بالا باشه ضعیف نشون نده خودتو حتی اگه ضعف داری تو بالین اورژانس از نظر یادگیری خیلی خوبه سریع راه میفتی

نذار سو استفاده کنن همکارا مثلا بگن فلان شیفتمو بیا سریع قبول نکن یکم کلاس و منت بذار شیفت بلاعوض هم نرو 

والا من بعد ۱۰ ماه هنوز شلوغیش عادی نشده برام😐😂ی شبایی واقعا از پا افتادم انقد دویدم استرس و حجم کاری اورژانس خیلی زیاده 

از اول پررو باش اعتماد ب نفست بالا باشه ضعیف نشون نده خودتو حتی اگه ضعف داری تو بالین اورژانس از نظر ...

من یذره دقتم پایینه ممکنه گیج میج بزنم بنظرت درست میشه؟ 

اره بابا اول کاری افتادی تو سخت ترین بخش بیمارستان

تو دو سه ماه اول همه چیو یاد میگیری رگ گیری ت عالی میشه NG و فولی و… اینتوبیشن حتی کار با ونتیلاتور و… این ی حسن بزرگه

اره بابا اول کاری افتادی تو سخت ترین بخش بیمارستان تو دو سه ماه اول همه چیو یاد میگیری رگ گیری ت عا ...

حالا من چون اسفند فارغ‌التحصیل شدم عملی رو یادمه 

ونتیلاتور بلد نیستم فقط

دارو دهی مشکل دارم گیج میزنم کندم وسواس دارم ولی با این حال ممکنه خطا کنم🤣

کارای پرونده بلد نیستم

حالا من چون اسفند فارغ‌التحصیل شدم عملی رو یادمه  ونتیلاتور بلد نیستم فقط دارو دهی مشکل دارم ...

ونیتلاتور یاد میگیری ولی در کنارش مطالعه کن اگ بیمارستان دولتی شلوغ باشی قطعا مریض اینتوبه دارین دیگه؟ کدوم شهری؟

دارو دادن خیلی آسونه فقط اسم و دوز و نحوه تزریق اینارو حواست باشه

اینم بگم خیلی اونایی ک با سابقه ان رو دست بالا نگیر خیلیاشون سواد ندارن

منو ماه اول طرحم ی روزایی تنهااااای و تک نفره میذاشت بخش تزریقات سرپایی اورژانس وای وای ینی نگم برات ک چ افتضاحی بود همه میریختن سرم و من ی نفر بودم واقعا اشکم درمیومد