2777
2789
عنوان

با چه کاری بهتون خوش میگذره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 103 پست
مسافرت الان نمیشه شوهرم مرخصی نداره شهربازی هم اهلش نیستم اینقدر ترسو هستم ک یه ذره هیجان نمیتونم ت ...

مگه حال خوب خریدنیه که میگی حتمن باید پول خرج کنی

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
مگه حال خوب خریدنیه که میگی حتمن باید پول خرج کنی

چیزی ک بخوام پول خرج نکنم براش خب همیشه امکانش هست 

یه مدته پس انداز کردم 

الان میخواستم چیزی بخرم ک هربار میبینمش ذوق کنم

یه سری ایده ها گرفتم 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر ومادرت دعوت کن به یه رستوران درست حسابی ..یع میز از قبل رزرو کن به مسئول رستوران بگو حسابی دیزاین کنه و پدر ومادرت که وارد رستوران میشن سورپرایز بشن ..بخاطر تمام زحماتی که برات تا حالا کشیدن کل پولتو خرج مامان بابات کن یه روز خاطره انگیز و به یاد موندنی براشون بساز

مسافرت

تاب ریلکسی

رستوران گردی

خرید لباس و اکسسوری، کفش و....

خریدن میز ایرهاکی یا بیلیارد یا تفنگ بادی

کمک به یه خیریه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
فقط مسافرت تا قبل از کرونا همیشه با تورهای ی روزه آخر هفته‌ها می رفتیم اطراف عااااالی بود ولی الان خ ...

خیلی عالیه منم اگه الان میشد حتما میرفتم سفر

من همه مدل سفری دوس دارم روحم اینقدری با سفر تازه میشه با ده تا خرید نمیشه

مسافرت تاب ریلکسی رستوران گردی خرید لباس و اکسسوری، کفش و.... خریدن میز ایرهاکی یا بیلیارد یا تف ...

خیییلی دلم میخواد سفر برم 

حیف ک تا تابستون نمیشه 

تاب ک جاشو ندارم خونم کیپ وسیله هست

لباس و.. هم نیاز ندارم به اندازه کافی دارم ...

چند تا ایده بهم دادن بچه ها 

کلاس شنا برم و با ترسم مقابله کنم 

کتاب بخرم

درخت بکارم ( ایده مامانم بود )

سلام عزیزم گفتی عروس هلندی پرورش میدی عروس هلندی من اونکه نره میاد خودشو میماله به پتو خیلی ببخشید ارضا میشه ولی با عروس ماده ش جفت نمیشه دلیلش چیه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
سلام عزیزم گفتی عروس هلندی پرورش میدی عروس هلندی من اونکه نره میاد خودشو میماله به پتو خیلی ببخشید ا ...

سلام گلم همو پسند نکردن 

یا مدت زمان زیادی نر تنها بوده دیگه جفت رفتنش سخته