2777
2789

سونو ان تی رو من هفته ی پیش دادم وقتی دوازده هفته ام تموم شد..

عکس نسخه شو ندارم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم. عزیزم...تو نسخه یادتون هست فقط nb nt خواسته بود یا چیزهای دیگه هم بود؟

شرمنده یادم نیست چون دوتا نسخه بود یکی برا آزمایش یکی برا سونو ... تو برگه سونو فقط جمله ی فارسیشو یادمه نوشته بود سونو کامل انجام شه

یه چیزی هم انگلیسی بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شرمنده یادم نیست چون دوتا نسخه بود یکی برا آزمایش یکی برا سونو ... تو برگه سونو فقط جمله ی فارسیشو ی ...

مممنونم عزیزم لطف کردید. هزینه سونو رو یادتونه چقدر شد من زنگ زدم گفت حدود ۱۲۰۰

مممنونم عزیزم لطف کردید. هزینه سونو رو یادتونه چقدر شد من زنگ زدم گفت حدود ۱۲۰۰

سونو ۶۰۰ شد 

آزمایش ۴۵۰

من بیمه هم نداشتم آزاد بود

منم بیمه ندارم سر پسرم کمتر بود خیلی کمتر گفت ۱۲۰۰ اینا پشت تلفن همینطوری موندم

منکه بیشتر روش حساب میکردم فکر میکردم چهار پنج میلیون بشه😂 انقدر شد خوشحال شدم

چون یادمه شش هفت سال پیش برا دخترم رفتم اون موقع ۴۰۰ دادم گفتم الان ده برابر شده تو این گرونیا

منکه بیشتر روش حساب میکردم فکر میکردم چهار پنج میلیون بشه😂 انقدر شد خوشحال شدم چون یادمه شش هفت سا ...

سونو بارداری رو پرسیدم جایی که همیشه میرم گفت ۲۶۰ ولی ان تی نداره مجبور شدم برم جای دیگه این گفت سونو بارداری ۳۶۰ آنتی ۱۲۰۰..شما قبل این آزمایش و سونو دیگه ای دادید؟؟؟

من یه سونو بارداری نوشته با یه چکاپ تاحالا ...سونو بارداری رو نتونستم برم دیگه یهو گفتم برم آن تی

سونو بارداری رو پرسیدم جایی که همیشه میرم گفت ۲۶۰ ولی ان تی نداره مجبور شدم برم جای دیگه این گفت سون ...

من سونو همیشه خود دکترم تو مطبش داره برام انجام میده جای دیگه نرفتم..

هزینه ش هم غیر از ویزیتش ۸۰ میگیره

منم چندجا پرسیدم تا ببینم کجا ان تی دارن

دیگه جایی رفتم که آزمایشگاه هم داشت چون بلافاصله بعد سونو باید بری آزمایشو بدی... خلاصه با هم کلا شد یک میلیون و پنجاه

آخرین پریود شما کیه؟؟ فکر کنم تقریبا باهم یکی هستیم

پریود دقیق یادم نیست ولی طبق سونو تو ۱۳ هفته هستم

منم بیمه ندارم سر پسرم کمتر بود خیلی کمتر گفت ۱۲۰۰ اینا پشت تلفن همینطوری موندم

جا تا جا فرق داره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی