2777
2789

سلام

اول از همه اینکه لطفا جوابهای کلیشه ای و واضح که با سرچ گوگل هم میشه پیداشون کرد ننویسید  

اگه شما یا اطرافیانتون تجربه اینو داشتین که خانواده شما یا خانواده طرف مقابل با ازدواجتون مخالفت کنن، بیاین دربارش صحبت کنیم

نتیجه چی شد؟ راه حلتون چی بود؟

در کل بنظرتون چیکار باید کرد تو این شرایط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وال من هرچی دور و برم ویدم یکی مخالف ازدواجشون بوده به بدترین شکل ممکن بدبخت شدن😶ینی موصع ازدواج خودم ازبنگاهی سر کوچه مون هم رضایت گرفتم از ترس

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خانوادم مخالفت کردند چون معتقد بودن اختلاف فرهنگی داریم و جایگاه شغلی براشون مهم بود به هیچ وجه هم رضایت ندادند و تمام شد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بشخصه اگر این اتفاق برام بیفته یعنی خانواده دختر خانوم مخالف باشه اما خودش موافق باشه  صبر می کنم تا خودمو ثابت کنم به خانواده دختر . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
برادرم ما مخالف بودیم ازدوج کرد دلایلمون  منطقی بو بعد از 3 سال پشیمون شد جدا شدن  هر ...

یه وقتایی واقعا حق با خانوادست

اما تو کیس من، دلیل منطقی و مشخصی وجود نداره

چون از نظر سطح مالی و تحصیلی و کاری و رفتاری تفاوت چندانی نداریم

تنها تفاوتمون شهر محل سکونته!

دختر خواهر شوهرم و خواهر شوهر کوچیکه علی رغم مخالفت خانوادشون،با اصرار و سماجت فراوون با اونی که دوست داشتن ازدواج کردن،هر دو متاسفانه مشکل دارن تو زندگیاشون.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

یه وقتایی واقعا حق با خانوادست اما تو کیس من، دلیل منطقی و مشخصی وجود نداره چون از نظر سطح مالی و ...

اینم بده

اگه قراره بری شهر او نزندگی کنی اصلا قبول نکن

من تو غربتم و کلا درونگرا بودم از اول 

الان از تنهایی و بیکسی دییونه شدم رسما

افسردگی حاد گرفتم 

بشخصه اگر این اتفاق برام بیفته یعنی خانواده دختر خانوم مخالف باشه اما خودش موافق باشه  صبر می ک ...

اگه مخالفت از جانب خانواده شما باشه چی؟

در شرایطی که خودتون اون دخترو میشناسید و از انتخابتون کاملا مطمئنید (از همه نظر)

اما خانواده برا یه سری دلایل فرعی نمیپذیرن

مثلا اینکه میترسن از پس مخارج مراسما برنیان

یا بدون هیچ دلیلی میگن دختره به دلشون ننشسته در یک نگاه

یا اینکه از یه شهر دیگه هست

اینم بده اگه قراره بری شهر او نزندگی کنی اصلا قبول نکن من تو غربتم و کلا درونگرا بودم از اول  ...

آخه من خودمم برای کار و تحصیل الان توی شهر محل تولد خودم که خانوادم اونجان نیستم

درواقع با اون آقا یه شهرم

اما خانواده ها یه جا نیستن