2821
2789

اره من یبار جواب گرفتم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیشتر وقتا شده 

خوب ی سوال مثلا باید من بگم نیت دارم ۳۰ روز قران و ختم بکنم ب نیت اینکه ب فلان ارزوم برسم؟؟؟یا باید هدیش بکنم ب یکی و اینکه بگم من ب امام حسین خیلی خیلی اعتقاد دارم 

خوب ی سوال مثلا باید من بگم نیت دارم ۳۰ روز قران و ختم بکنم ب نیت اینکه ب فلان ارزوم برسم؟؟؟یا باید ...

خب اگه هدیه کنی بهتره مثلا من بیشتر میگم برای سلامتی امام زمان یا هدیه به فلان شهید

میگم من بهشون هدیه میدم که ایشون هم واسطه ی حاجت من بشن پیش خدا

خب اگه هدیه کنی بهتره مثلا من بیشتر میگم برای سلامتی امام زمان یا هدیه به فلان شهید میگم من بهشون ه ...

اها خیلی خیلی ممنونم عزیزم منم چندین بار خواستم چله زیارت عاشورا رو بخونم همش هدیه میکردم ب امام حسین مثلا میگفتم اول واسه سلامتی امام حسین بعد ارزومو میگفتم ولی الان واسه ختم قران باید بگم اول واسه سلامتی امام حسین بعدش ارزومو بگم؟؟؟

ارزوت محال بود؟؟؟ ب کی هدیش کردی؟؟؟ 🥺

۹۰ درصد مواقع گفتم واسه سلامتی امام زمان 

انقدر هر دفعه که گیر کردم نذر کردم یادم نیست ولی برای جواب آزمایش برای گیر و گرفتاری تو زندگیم،همه جوره بوده

آرزوی محال وجود نداره عزیزم مطمئن باشه به صلاحت باشه برآورده میشه

اها خیلی خیلی ممنونم عزیزم منم چندین بار خواستم چله زیارت عاشورا رو بخونم همش هدیه میکردم ب امام حسی ...

خواهش میکنم 

ببین خیلی دقیق نمیخواد چیزی بگی مهم نیتته

آره همینجوری میتونی بگی 

یا بگی امام حسین من براتون این هدیه رو میفرستم شما هم پیش خدا واسطه شو

۹۰ درصد مواقع گفتم واسه سلامتی امام زمان  انقدر هر دفعه که گیر کردم نذر کردم یادم نیست ولی برا ...

🥺منم میخوام‌ بگیرمش و بگم واسه سلامتی امام حسین و اینکه مراقبه لازم داره؟؟؟یعنی لازمه مراقبه بکنی؟؟؟

خواهش میکنم  ببین خیلی دقیق نمیخواد چیزی بگی مهم نیتته آره همینجوری میتونی بگی  یا بگی ...

اها یعنی میتونم‌بگم امام حسین من هدیه ختم قران و میفرستم واسه تو توام پیش خدا واسطه شو اره؟؟

🥺منم میخوام‌ بگیرمش و بگم واسه سلامتی امام حسین و اینکه مراقبه لازم داره؟؟؟یعنی لازمه مراقبه بکنی؟؟ ...

خب ۱۰۰ درصد اگه انجام بدی بهتره ولی من مراقبه نمیکردم دوست دارم ولی نمیشه