سلام دوستان
مشکلی دارم که چاره ای براش ندارم ومستاصل شده ام😞
من۲۵وشوهرم۳۳جداازتمام مشکلات واتفاقاتی که برامون افتاده یه مسئله ای خیلی آزارم میده
پریسال پیام های یه خانمی روتوی گوشی همسرم دیدم ومتوجه شدم همسرم بصورت مخفیانه بااون خانم درارتباطه وازپیامهامتوجه شدم ک اصرارورابطه ازسمت خانم بوده ولی درهرحال اگرهمسرم رو نمیداد هیچوقت اون خانوم نمیتونست ارتباط بگیره...بهرحال اون دوره رو ازسرگزروندیم ولی من اصلانمیتونم به همسرم اعتمادکنم ودائم فکرمیکنم سرکار یابه بهانه کاریابه هرصورتی درحال خیانت به منه واین داره به جنون میرسونتم 😞
واینم بگم توی قسمت سرچ های گوگل گوشیش واینستاگرامشم فراوان دیدم که فیلم هاکلیپ هاوعکس های مستهجن ونامناسب دیده وهررربارکه بحث کردیم سراین قضیه یاطفره رفته وگردن نگرفته یاسکوت کرده ولی اصلاترک نکرده
چندروزپیش هم دیدم دوباره توی اینستایه پستی رولایک کرده که یه خانم بااوضاع فجیع وزشت بودوبهش گفتم ودعواکردم گفت شایددستم خورده وتوی اینستای من خیلی این چیزامیاد واینا
منم گفتم نامردی اگراین چیزارونگاه کنی وگفت ن بخدانگاه نمیکنم فلان بهمان
تاگذشت دوباره الان گوشیش دستم بود دیدم دوباره توی قسمت سرچ اینستاگرامش پیج های مورددار وپیگیری کرده😞
ازرابطه هیچی براش کم نمیزارم هروقت بخواد هستم پابه پاش بهش محبت میکنم باهاش همراهم همیشه خودش حتی میگه اینارو ولی نمیدونم چرااینکارومیکنه البته متوجه شدم یه دوستی داره که اون خیلی ازین پستابراش میفرسته
کاش لااقل گردن میگرفت من انقدحرص نمیخوردم😞اینکه اینکارارومیکنه و بازتوچشم من دروغی میگه نمیبینم خیلی حرصم میده
حالاباتوجه ب اینکه این چیزارومیبینه من دائم توسرم خیانت میچرخه همش فکرمیکنم وقتی نمیتونه خودشوکنترل کنه چشمشوبه روی این عکساببنده حتما فرصتش باشه خیانتم میکنه بهم...
نمیدونم چیکنم ... برای مشاوره ام جونش درمیاد قبول نمیکنه حداقل یه جلسه بریم
خلاصه بخوام بگم ازنظرفکری خیلی توی سختی افتادم درصورتی ک فکروخیال و استرس برام سمه وخودشم میدونه...
باوجوداینکه خیلی کارمیکنه ودائم درگیره تا مشکلات مالیمون برطرف بشه وهمیشه میگه خیلی خوشبختم که باتوازدواج کردم واین حرفا ولی من فقط احساس میکنم هیچ عشقی بهم نداره وحرفاش الکیه
احساس میکنم زندگیمون ازاول اشتباه بوده