2777
2789
عنوان

فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای inception خالی بود

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

جای inception خالی بود

آره واقعا 🧐 چرا یادم نبود 🙁

عاشق این سه مرد بزرگ بزرگ سینما هستم . لئوناردو دی‌کاپریو _کلین مورفی_ کریستوفر نولان 

inception هم که شاهکاره

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

سلام سکوت بره ها ارزش دیدن داره؟یا شبیه بقیه فیلمای ترسناک که بااره میوفتن دنبالشون  

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
سلام سکوت بره ها ارزش دیدن داره؟یا شبیه بقیه فیلمای ترسناک که بااره میوفتن دنبالشون    

یعنی سکوت بره ها رو بیای با فیلم های امروزی مقایسه کنی گناه کبیرس 😂 

ارزش چند بار دیدنم داره 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

عاشق سبک فیلمش شدمممم اره اعصاب خوردکن بود ولی قشنگ بود🥹

منم این سبک فیلم و دوست دارم واقعا اون دلهره و اظطراب فیلمو دوس دارم. فیلم مفهومی بود که درواقع اون زندان نماد دنیاییه که داریم توش زندگی میکنیم نظامهای طبقاتی و تلاش برای بقا رو نشون داد واقعا بهترین فیلم بود ولی بد از این لحاظ گفتم خیلی اعصابمو خورد کرد 😁