2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیکار می کنه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من میخواستم بگیرم گفتن بیخود و الکیه

یکبار پک لاغری تضمینی گرفتم.گفت کم نکردی پست میدم پولو.یه سری ساشه قهوه و سبوس دوم برنج داد.یک هفته هم رژیم گند که امروز فقط میوه بخور امروز فقط گوشت بخور.اون رژیم فقط دو کیلو کم کردم.به طرف گفتم باید پولمو پس بدی گفت به هر حال کم کردی.گفتم با این رژیم آشغالت کم کردم.گفتم رژیم نداشته باشه گفتی خیالت راحت.دیگه نمیتونم به پیجای لاغری اعتماد کنم.پولمونو میخورن

فایده نداره من استفاده کردم الان قرص آلجی مصرف میکنم ساخته شده از جلبک سبز حتی تو دوران بارداری و شردهی هم میشه استفاده کرد  اشتهای کاذب رو کاهش می‌ده و کمک می‌کنه پرخوری و ریزه‌خواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا می‌بره و چربی‌های اصلی بدن رو می‌سوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی می‌مونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری 
من از این پیج روبیکا  سفارش دادم

@Saeedi_clinic

آیدی روبیکاشون اینه میتونی پیام بدی راهنماییت میکنن

اینم لینک کانال روبیکاشون