2777
2789
عنوان

این بی بی چکا مثبتن؟📸

145 بازدید | 28 پست

این بی بی چکا ک علامت ابی دارن برای پریروزن سومی هم برای دیروزه

همشون هاله میوفتن بعد کم کم پررنگ میشن

الان خیلللللی وقته از موعدم گذشته چرا پررنگ نمیشن؟

یکی هم امروز زدم بازم مثل قبلیا افتاد

یعنی باردارنیستم🥲

رفتم ازمایش تا جوابش بیاد

اینم بگم نزدیک ب یه ماه پریودنشدم و تا سه چهارروز یش بی بی چکا همشون منفی بدون هیچ هاله ای

اما این درجا هاله انداختن و هی پررنگ شدن

اینم برا دیروزه

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

من ک میگم منفی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه انقدر از موعدت گذشته خیلی کمرنگن...

من سه روز بعد موعد دوتا خط پررنگ افتاد

میخواستی بتا تیتر بدی تا عدد بهت بده ببینی چند میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یک ماه تاخیر داشتی وتازه آزمایش دادی ...

خب اینهمه سوال لااقل برات پیش نمیومد منتظر جوابت باش انشالله که خیر هست 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
مثبته که ی ماه پریود نشدی و آزمایش ندادی چرا؟

فک نمیکردم باردار باشم اخه بی بی چکا تاهمین سه روز پیش منفی بودن بدون هیچ هاله ای

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
اگه انقدر از موعدت گذشته خیلی کمرنگن... من سه روز بعد موعد دوتا خط پررنگ افتاد میخواستی بتا تیت ...

خودمم سر پسرم دوروز قبل موعدم بی بی چکم پررنگ بود و بتام ۵۰۰ بود.الان نمیدونم چرا هاله میوفته تا همین سه روز پیش اصلا هاله هم نمیفتاد منفی یود

میگم نکنه الکی مثبت بشن🥲

والله عزیزم  من خودمم از بس بی‌بی زدم و منفی شده و هی اقدام کردم خسته شدم ولی اگر یه ماه گذشته از پریودیت انشالله حامله ای من خودم الان یه هفته عقب انداختم بی‌بی چک هاله میندازه اما نمیدونم واقعی یا ن کلی برای تو یه ماهه انشالله حامله ای گلم پریودیت نامنظمه؟

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
والله عزیزم  من خودمم از بس بی‌بی زدم و منفی شده و هی اقدام کردم خسته شدم ولی اگر یه ماه گذشته ...

عکس بی بی هاتو بفرس

من ماه پیش زدم همینطوری شد الان پریودم😂

جدی؟ پس منم ول مطعلم