2777
2789
عنوان

دعا وطلسم

124 بازدید | 10 پست

دونفر از فامیلامون به من و زندگیم  خیلی حسودی میکنن درضمن تو کار همین چیزاهم هستن

همش فکر میکنم دعا میگیرن زندگیمون خراب بشه چیکار کنم که دعا و طلسم شون برای همیشه باطل بشه؟!

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چهار قل هر روز بخون،ایه الکرسی،

سوره بقره بذار تو خونه پخش بشه

جلوشون از چیزایی ک داری تعریف نکن  نگو چی خریدیم یا می‌خوایم بخریم کجا رفتیم یا می‌خوایم بریم

درسته خودشون میفهمنن

ولی با زبون خودت بگی بیشتر حسادت میکنن

خدا ب راه راست هدایتشون کنه

خدا کنه اینجور آدما زودتر از خطاشون دست بردارن

بدونن چ‌ تاوانی این دنیا و اون دنیا میدن

چهار قل هر روز بخون،ایه الکرسی، سوره بقره بذار تو خونه پخش بشه جلوشون از چیزایی ک داری تعریف ...

بخدا دیگه خسته شدم تا کی حسادت چشم دیدن زندگی من رو ندارن خدا لعنت کنه همچنین آدم های رو خدا ایشالله جواب شون رو همین دنیا بده

بخدا دیگه خسته شدم تا کی حسادت چشم دیدن زندگی من رو ندارن خدا لعنت کنه همچنین آدم های رو خدا ایشالله ...

بدون شک تو این دنیا هم جواب میگیرن.

شما از کجا میدونی متوجه شدی ب زندگیت حسادت میکنن

و اینکه در مورد دعا اینا چرا این فکر رو میکنی

بدون شک تو این دنیا هم جواب میگیرن. شما از کجا میدونی متوجه شدی ب زندگیت حسادت میکنن و اینکه در ...

چون همش آمار من و زندگیم رو از یکی از فامیلامون میگیرن همش مطمئنم همشون تو همین کاران