2777
2789
عنوان

بنظرتون توافق کنم یا نه

239 بازدید | 16 پست

سلام شوهرم تصمیم به طلاق داره عقدیم و نصف مهریه ام 57سکه میشه و ایشون کارمنده اما چیزی به نامشون نیست طلاق از سمت ایشون بنظرتون یچیزی توافقی بگیرم بره یا ابنک نه بگم مهریه مو بده با توجه به اینک ایشون قصد اذیت نداره و مستقیم خواهان جدایی یعنی اینجوری نیست که طلاق از سمت من باشه یا مهریه اجرا گذاشته باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب فک نکنم اگه اون بخواد جدا بشه دردسر خاصی برا من داشته باشه

مهربه نمیده

یا میگه حالا ک مهریه مبخوایی طلاقت نمیدم

میتونی با مردی ک نمیخوادت زندگی. کنی

اصلا مشکلش چیه

خدای خوبم شکرت

مهربه نمیده یا میگه حالا ک مهریه مبخوایی طلاقت نمیدم میتونی با مردی ک نمیخوادت زندگی. کنی اصلا مش ...

هیچی میگه دوستت ندارم والا میگه که میدم البته الان 7ماه اقدامی نکرده نمیدونم همینجوذی گفته یا واقعا میده

دردش چیه آخه؟ قصور از جانب کی بوده بیشتر؟ هنوز عقد هستی،بیشتر فکر کن برای ادامه دادن با این مرد ...

یه بحثی بینمون پیش اومد دعوامون شد گفت بیا توافقی جدا بشیم گفتم نه فک کردم عصبانیه ولی بعدش رفت به خونواده ها هم خبر داد که میخوام جدا بشم یه ماه بعد این قضیه رفتم باهاش حرف زدم که مگه میشه با یه دعوا جدا شد کی همچین چیزی دیده نمیشه یه شب تصمیم بگیری گفت من خیلی وقت تصمیمو گرفتم یه شب نیست فقط الان بیانش کردم و بعد اون 7ماه رفته

یه بحثی بینمون پیش اومد دعوامون شد گفت بیا توافقی جدا بشیم گفتم نه فک کردم عصبانیه ولی بعدش رفت به خ ...

تا الان ک همه تقصیرارو انداختی گردن اون

ب قول خودت ادما روانی نیستن ک یهو بگن بیا جدا شیم!

حالا بشین فک کن تقصیرات خودت چی بوده؟

و چطور میشه حل و فصل کرد قضیه رو؟

معایب و محاسن موندن و جداییو بزار رو کفه های ترازو ببین توی شرایط تو،کدوم کفه سنگین تره؟

چند سالته؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
تا الان ک همه تقصیرارو انداختی گردن اون ب قول خودت ادما روانی نیستن ک یهو بگن بیا جدا شیم! حالا بش ...

۲۴.

حرف زدم میگه چیزی برا جبران نمونده احساسم بهت تموم شده