2777
2789

توروخدا کمکم کنید من اصلا حس و حال خوبی ندارم، با کسی توی رابطم که چند ماه از خودم کوچیکتره و بیش از حد حساسه البته اوایل اینطور نبود از روزی ک فهمیدم عاشقم شده خیلی روم حساس شده، من هیچوقت نخواستم به ازدواج فکر کنم اصلا فکر نمیکردم کار به اینجا بکشه، ولی اون براش همه چی جدیه و حتی خونوادشم در جریان گذاشته، ولی هنوز بیست سالشه درحالی ک من بیست و یک سالمه.با این سن کم خیلی خیلللییی برای پول در آوردن تلاش میکنه و از وقتی ک با منه خیلی پسر سر به راهی شده بخاطر تاثیراتی ک من روش گذاشتم چون دوسش داشتم. الانم دوسش دارم ولی عاشقش نیستم، در گذشته پسری رو میشناختم ک عاشقش بودم اما منو نمیخواد. الان یه لحظم نیست ک از فکر کسی ک عاشقشم بیام بیرون و همش تپش قلب دارم. اینی ک الان باهامه هرکاری بگم میکنه هرچی بگم نه نمیگه عشقش رو همه جوره بهم ثابت کرده حتی وقتی یه پولی میاد تو دستش اصرار میکنه ک بخشی یا همه ی اون پولو به من بده ولی من قبول نمیکنم چون دوس ندارم دینی داشته باشم نسبت بهش. اوایل رابطمون براش شوق و ذوق داشتم ولی بعد از یک سال و خورده ای هنوزم وقتی به کسی ک عاشقشم و نتونست عشقمو ببینه البته کاریم براش نکردم چون شرایطش رو نداشتم حتی نتونستم یه بارم از نزدیک باهاش قرار بزارم، ولی اینی ک باهاشم توی این یه سال و نیم سه بار اونم با بدبختی تونستیم از نزدیک همو ببینیم. هربارم اصرار به خاستگاری میکنه ولی شرایط مالی و وضع خونوادش خوب نیست و از طرفی من حوصله ی ازدواج رو ندارم. دارم دیوونه میشم هرچقد خوبی هایی ک داره رو برای خودم مرور میکنم تا فکر عشقمو از سرم بیرون کنم اما فایده نداره، بدجور گیر کردم نمیدونم چیکار کنم. با اینی ک تو رابطم همیشه وقتی با ذوق بهم پیام میده نمیتونم ناراحتش کنم و منم تظاهر به حال خوب میکنم درحالی ک من فقط دوسش دارم و عاشقش نیستم، شما بگید چیکار کنم ک مثل اوایل رابطمون براش ذوق داشته باشم؟؟ 

تو هردو باید فراموش کنی

ولی اینی ک باهاشم جونش بهم بستس، یه بار کات کردیم که فهمیدم چقدرررررر حالش خراب شده عذاب وجدان گرفتم و دوباره شروع کردیم تا حالشو خوب کردم کردارم در اومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم الهیی چ سخته:)

منم عشقمو هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم.

بهم گفت دوستم نداره ولی نمیتونم باهاش کنار بیام.

نمیتونم فراموشش کنم خیلی سختمه و هیچکس جاشو نمیگیره قطعا.

پسره هم گناه کاش همون اول ک میدیدی عاشقش نیستی.

بهش میگفتی و کات میکردین.

الان گناه داره خیلی بد اسیب میبینه.

بنظرم اگه نتونستی باهاش کنار بیای باز هرچه زودتر تمومش کنی رابطه رو بهتره.

این کاربری تعلیق شده.
ولی اینی ک باهاشم جونش بهم بستس، یه بار کات کردیم که فهمیدم چقدرررررر حالش خراب شده عذاب وجدان گرفتم ...

همین ک تو قلب و ذهنت نیست عذاب بدتری رها کن تا حداقل شاید عشق واقعی پیدا کرد و حقیقتا من عشق تو سن پایین پسر باور ندارم من میگم فقط عادت و وابستگی

عزیزممم الهیی چ سخته:) منم عشقمو هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم. بهم گفت دوستم نداره ولی نمیتونم باها ...

آره خیلی سخته:) یه بار رفتم بهش گفتم بخاطر اینکه فراموشت کنم حتی گذاشتم پسر دیگه ای بیاد تو زندگیم ولی بازم نمیتونم فکر تورو از سرم بیرون کنم، در جواب گفت همین دردیو که تو نسبت به من میکشی من نسبت به یکی دیگه میکشم و عاشق یکی دیگم، گفت اونیم که تورو دوس داره همین درد و نسبت به تو میکشه. یکی عاشق منه و من عاشق یکی دیگه و اون یکی دیگم عاشق کس دیگه ای💔چه دردیه خدایااااااا

همین ک تو قلب و ذهنت نیست عذاب بدتری رها کن تا حداقل شاید عشق واقعی پیدا کرد و حقیقتا من عشق تو سن پ ...

دوسش دارم من فقط عاشقش نیستم، بنظرت میشه روزای اول نسبت بهش ذوق کنم؟؟ چیکار کنم ک دیگه هیچوقت به عشقم فکر نکنم و عاشق این بشم؟ هرکاری ک بگی کرده ولی خب بازم حس عشقی بهش ندارم

آره خیلی سخته:) یه بار رفتم بهش گفتم بخاطر اینکه فراموشت کنم حتی گذاشتم پسر دیگه ای بیاد تو زندگیم و ...

هعی لنتی چقد راحت میتونن این حرفا رو بزنن:) البته برا منم یکی دیگه رو دوس داره..

همه داستانمو داخله یکی از تاپیکام نوشتم اگه دوس داشتی بخون.

عزیزم خدا بهت صبر بده امیدوارم مشکلت حل بشه و اون پسره هم اسیب نبینه چون اگه عاشقه دختری بشی دیگه هیچ وقت نمیتونی دوباره عاشقه یه نفره دیگه بشی یا دوباره زندگیتو اوکی کنی پس فکر میکنم اون پسر زندگیش برای همیشه تموم میشه. اما امیدوارم ک اینطور نباشه..

و توم بتونی با این قضایا کنار بیای و زندگیه بهتری داشته باشی:)💜🤍

این کاربری تعلیق شده.
دوسش دارم من فقط عاشقش نیستم، بنظرت میشه روزای اول نسبت بهش ذوق کنم؟؟ چیکار کنم ک دیگه هیچوقت به عشق ...

فراموش نمیشه قشنگم.

توم عاشقه این یارو نمیشی.

این یه حقیقته متاسفانه:) و خیلی درد داره.

الهی هعی💔

این کاربری تعلیق شده.
هعی لنتی چقد راحت میتونن این حرفا رو بزنن:) البته برا منم یکی دیگه رو دوس داره.. همه داستانمو داخله ...

مرسی از مهربونیت پسرجماعت راحت میتونن دل بشکنن ولی من هرچقد سعی میکنم یه جوری بهش بفهمونم بعد از من زندگی ادامه داره ولی به قول تو میگه آدم یه بار عاشق میشه و میگه بعد از من دیگه مرده و زندم فرقی نداره باهم، حتی رفته بود برام انگشتر خریده بود بهم داد گفت توروجون من هیچوقت از انگشتت درش نیار. اصلا نمیتونه تحمل کنه که من مال اون نباشم،این رو از من خواهرانه بشنو تا تکلیفتو با خودت و دلت روشن نکردی هیچوقت نزار کس دیگه ای وارد زندگیت شه چون هیچی بهتر نمیشه و حتی میفتی توی این مردابی ک من توشم و نه راه پس دارم نه پیش:) 

مرسی از مهربونیت پسرجماعت راحت میتونن دل بشکنن ولی من هرچقد سعی میکنم یه جوری بهش بفهمونم بعد از من ...

عزیزم انشالله هرچی ب سلاحته بشه قشنگم دعات میکنم.

مرسی بابته راهنماییت:)💜🤍

این کاربری تعلیق شده.